Ποδόσφαιρο

Πρώτη φορά με ηλεκτρονικό εισιτήριο στο σημερινό φιλικό του Άρη

Μια νέα εποχή ξεκινάει στο φετινό πρωτάθλημα καθώς η ταυτοποίηση για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και όχι αναλογικά, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια στα ελληνικά γήπεδα.

Να θυμίσουμε πως η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ, το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και θα ανοίξουν οι Θύρες 1,2,3 για το σημερινό φιλικό με την Ελμπασάνι στις 20:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η είσοδος στο γήπεδο θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet.

Με την αγορά του εισιτηρίου ο κάτοχος θα λαμβάνει ένα email, που θα περιέχει τον κωδικό εισιτήριου, όπως και το QR code (πατώντας «Πληροφορίες Παραγγελίας»), που θα χρησιμοποιήσετε για την εισαγωγή του εισιτηρίου στην εφαρμογή Gov.gr Wallet.

Η εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play ή το App Store, υπό την προϋπόθεση ότι είστε εγγεγραμμένοι στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).

Τώρα όσον αφορά τα παιδιά κάτω των 18 ετών, που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, ο κηδεμόνας εισέρχεται στο δικό του Gov.gr Wallet, προσθέτοντας πρώτα τον δικό του κωδικό/εισιτήριο και στη συνέχεια το παιδικό.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να φέρουν μαζί τους έγγραφο ταυτοποίησης προσώπου (Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας χωρίς ονομαστικό ψηφιακό εισιτήριο, το οποίο να έχει εισαχθεί στην εφαρμογή Gov.gr wallet.

Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται αυστηρό χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button