Διεθνή

Πρώην διεθνής Γερμανός σε δίκη για παιδική πορνογραφία

Ο πρώην σέντερ μπακ των Ντόρτμουντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Σάλκε και βασικός με τα Πάντσερ, Κριστόφ Μέτσελντερ, στη δικαιοσύνη οδηγείται για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Ο Κρίστοφ Μέτσελντερ με μία τεράστια καριέρα την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, είχε σπουδαία καριέρα στη Ντόρτμουντ (2000-’07) και έπειτα ακολούθησαν Ρεάλ Μαδρίτης και Σάλκε, ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική Γερμανίας (47 συμμ.) και βασικός στο Μουντιάλ του 2006. Ωστόσο, στα 40 του βλέπει το όνομά του πρωτοσέλιδο για τον χειρότερο λόγο του κόσμου, για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.
Ο παλαίμαχος σέντερ μπακ-αμυντικός μέσος το 2019 είχε εμπλακεί στο εν λόγω σκάνδαλο, καθώς έπειτα από έρευνα βρέθηκε να έχει ενεργή παρουσία σε 29 σχετικές περιπτώσεις. Πλέον όμως έχει ορίστεί και η δικάσιμος και στις 29 Απριλίου θα κληθεί να εμφανιστεί στη δική του δίκη και μάλιστα με πολύ σοβαρές κατηγορίες, που πολύ δύσκολα θα τον κρατήσουν εκτός φυλακής.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button