Γενικά

Πρώην γυμναστής Κριστιάνο: «Όσο παίζει ο Μέσι, δεν πρόκειται να σταματήσει»

Πρώτα θα αποσυρθεί ο Λιονέλ Μέσι και μετά ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε να εννοηθεί ο πρώην γυμναστής του, ο οποίος εξήρε την σωματική του κατάσταση που θα του επιτρέψει να παίζει μέχρι τα 40 του για να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Ο ίδιος προωθεί πρόγραμμα ασκήσεων προκειμένου να του… μοιάσουμε, αλλά όλοι ξέρουμε πως κανείς δεν μπορεί να φτάσει το επίπεδο σωματικής κατάστασης για ποδοσφαιριστή που διατηρεί άψογα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτό το επιβεβαιώνει και ο πρώην γυμναστής του, Ζοάο Αρόζο, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει πώς θα δούμε τον Πορτογάλο σταρ με την ενδεχόμενη επανέναρξη της σεζόν και εκείνος… καθησύχασε κάθε φαν του ότι μπορεί να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς μέχρι τα 40 του.

Πέραν, όμως, του πόσο fit παραμένει, ο Κριστιάνο ωθείται κυρίως από την πνευματική του δύναμη και τους στόχους που θέτει ανεξάντλητα, οι οποίοι σύμφωνα με τον Αρόζο αφορούν ό,τι ρεκόρ απομένει και την άτυπη κόντρα με τον Λιονέλ Μέσι. Για αυτό και δεν προβλέπει ότι θα αποσυρθεί, τουλάχιστον πριν ρίξει τους τίτλους τέλους ο Αργεντίνος στην καριέρα του:

«Δεν είναι εύκολο για κανέναν να παίζει αγώνες ανά τρεις ημέρες, θα είναι λιγότερο δύσκολο για εκείνους που έχουν συγκεκριμένα αερόβια χαρακτηριστικά. Για τον Κριστιάνο πάλι θα είναι πολύ πιο εύκολο, γιατί είναι μια κατηγορία μόνος του: θυμάμαι ακόμα τα δεδομένα από την εθνική Ομάδα, ήταν εκείνος που έπαιζε περισσότερο και είχε τους λιγότερους τραυματισμούς. Ένα ρομπότ σαν κι αυτόν μπορεί να κάνει τα πάντα γιατί ξέρει το κορμί του, το ακούει και ανάλογα το ανάβει ή το σβήνει. Ακόμη και τώρα που πλησιάζει η συνέχιση των ομαδικών προπονήσεων, θα ξεκινήσει να προσπαθεί πιο συχνές κινήσεις στο παιχνίδι του. Η βιολογική του ηλικία δεν είναι 35, αλλά πολύ πιο χαμηλή: χωρίς τραυματισμούς, θα συνεχίσει μέχρι τα 40 χωρίς να χάσει δύναμη. Είναι περισσότερο θέμα μυαλού παρά φυσικής κατάστασης: όσο υπάρχει ρεκόρ να κυνηγάει ή η κόντρα με τον Μέσι, το αυτοκίνητο δεν σταματάει» δήλωσε χαρακτηριστικά στην Gazzetta Dello Sport ο Αρόζο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button