Ποδόσφαιρο

Πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού για την άρση του ban του Άρη!

Πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού της ΠΑΕ Άρης στην υπόθεση του ban από την FIFA, προτείνεται ως μια λύση που θα απαλλάξει τους κιτρινόμαυρους.

Πιο υγκεκριμένα, έχει πέσει στο “τραπέζι” στο τραπέζι των συζητήσεων η λύση του διακανονισμού με τους Σιστόν, Ούμπιδες, Πορτίγια και του μάνατζερ Μαγκνταλένα,  όταν μάλιστα τα σχετικά έγγραφα είχαν… χαθεί (!) στην ΕΠΟ και η Ομοσπονδία προέτρεπε (κακώς όπως αποδείχθηκε) την ΠΑΕ να μην ασχοληθεί, μια και αφορούν την χρεοκοπημένη εταιρία.

Έτσι και αλλιώς πρόκειται για χρήματα που όπως αποδείχθηκε ηθικά και βάσει των νόμων του ελληνικού κράτους, δεν πρέπει να πληρώσει η νέα ΠΑΕ Άρης, αλλά πλέον σκέφτεται σοβαρά να το κάνει, κλείνοντας εξωδικαστικά τις υποθέσεις, με τον απαιτούμενο συμβιβασμό καταβολής του 30% των χρημάτων βάσει των όσων ορίζει η FIFA.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο Άρης θα πετύχει την απαλλαγή από τo ban άμεσα, ενώ σε αυτήν την εξέλιξη θα συμπαρασύρει θετικά και την υπόθεση Ντουρμισάι, μια και θα έχει κλείσει ο φάκελος της τιμωρίας και των όσων επακολούθησαν στο θέμα του δελτίου.

Με αυτόν τον τρόπο, οι κιτρινόμαυροι έχοντας καταφέρει να απαλλαγούν από το ban κι διατηρώντας νομικά το δικαίωμα να προσβάλλουν τις υποθέσεις Οριόλ, Ίμπε (μια και… έφτασαν αυτήν την φορά τα έγγραφα), θα κερδίσουν χρόνο, μέχρι την οριστική διευθέτηση του θέματος μέσω του μνημονίου κυβέρνησης-FIFA.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος θα κληθεί να βάλει το χέρι στην τσέπη, καταβάλλοντας, ένα μεγάλο ποσό, το οποίο ξεκάθαρα δεν βαρύνει τις δικές του υποχρεώσεις, αλλά μοιάζει πλέον ως την ιδανική λύση… απόδρασης από τον εφιάλτη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button