Μπάσκετ

Πρόταση από Ιταλία για τον πρώην του Άρη, Τζέικ Κόεν

Το συμβόλαιο του Τζέικ Κοέν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ολοκληρώνεται, με τον 29χρονο φόργουορντ/σέντερ να έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από τη Σάσαρι. Στάση αναμονής από την “ομάδα του λαού”.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει αποσαφηνίσει πως στην παρούσα φάση ουδείς στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ασχολείται με μεταγραφικά θέματα και τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Το γεγονός πως η Winner League βρίσκεται σε εξέλιξη δεν επιτρέπει οποιαδήποτε άλλη σκέψη, με την “ομάδα του λαού” να μεταθέτει τις όποιες εξελίξεις για το τέλος του μήνα.

Την ίδια ώρα όμως, ομάδες του εξωτερικού έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για παίκτες της. Ένας εξ αυτών είναι ο Τζέικ Κοέν, ο οποίος σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα έχει στα χέρια του πρόταση από τη Σάσαρι. Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ μένει ελεύθερος στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν, γεγονός που του επιτρέπει να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του.

Αυτό το γεγονός επιχειρούν οι μνηστήρες, με τον ιταλικό σύλλογο να φέρεται να έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία για να αποσπάσει την υπογραφή του. Την ίδια ώρα, τονίζεται πως υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από σύλλογο της Ισπανίας.

Ο Τζέικ Κοέν διανύει τη δεύτερη θητεία του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την τελευταία τριετία, έχοντας 5.4 πόντους και 2 ριμπάουντ ανά 13’21”  στην EuroLeague τη φετινή σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button