Μπάσκετ

Πρόστιμο της ΔΕΑΒ σε Λεσόρ και Παναθηναϊκό

Η ΔΕΑΒ εξέτασε τα στοιχεία για την ένταση μεταξύ παικτών και μελών της αποστολής του Παναθηναϊκού με αστυνομικές δυνάμεις, στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, και ειδικά την «ενεργή επιθετική συμπεριφορά» του Ματίας Λεσόρ, που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Προκειται για ακόμη ένα περιστατικό που συνέβη στον 5ο τελικό των πλέι-οφ της Basket League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και απασχόλησε σήμερα τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας.

Στον Γάλλο σέντερ επιβλήθηκε πρόστιμο 8.000 ευρώ και επίσης η Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 15.000 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ αντίθετα απάλλαξε από ανάλογες κατηγορίες τον Τζέριαν Γκραντ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button