Ποδόσφαιρο

Πρόσκληση με Άρη δίνει ο Παναθηναϊκός σε όσους αγοράσουν εισιτήριο με τη Τσέλσι

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε στο κοινό του τη συγκεκριμένη προσφορά

Ο Παναθηναϊκός δίνει σημαντικό αγώνα απέναντι στη Τσέλσι για το league phase του Conference League στο ΟΑΚΑ τη Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. Ακολούθως τη Κυριακή θα αντιμετωπίσει πάλι εντός την ομάδα του Άρη σε ένα αρκετά σημαντικό ντέρμπι για τη πορεία και των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Με αυτά τα δεδομένα η διοίκηση των πρασίνων αποφάσισε να απονείμει μία δωρεάν πρόσκληση για τον αγώνα με τους κιτρινόμαυρους σε όσους προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα απέναντι στους μπλε του Λονδίνου. Παρόμοια τακτική είχε ακολουθήσει και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τότε ο Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει πως θα δώσει πρόσκληση για το παιχνίδι με τους Άγγλους σε όσους παρευρεθούν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι μετά από απόφαση της διοίκησης και ως ένδειξη αναγνώρισης για τη στήριξή σας όσοι αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση της Πέμπτης (24/10,19:45) κόντρα στην Chelsea, θα μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο του αγώνα αυτού με μια πρόσκληση για το παιχνίδι πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – Άρης, αρκεί να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό του εισιτηρίου του GΟV WALLET. Γεμίζουμε το γήπεδο, στηρίζουμε την ευρωπαϊκή προσπάθεια του Παναθηναϊκού μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button