Ποδόσφαιρο

Πρόκριση με την βοήθεια της τύχης η Λαμία

Στους οκτώ του κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε η ομάδα της Φθιώτιδας

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 11ο λεπτό, ο Μπιανκόνι στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λαμίας. Κέρδισε το πέναλτι από τον Ντόση, το εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Στο 33′, όμως, τα Τρίκαλα ισοφάρισαν σε 1-1 και γέμισαν άγχος τους γηπεδούχους. Ο Πέλκας εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Βύντρα και κατέληξε στα δίχτυα του Κάχριμαν για το 1-1.

Στην επανάληψη, η Λαμία ήταν η ομάδα που άγγιξε περισσότερο το δεύτερο γκολ, παρά ο ΑΟΤ, ο οποίος πίεζε, αλλά του έλειψε η καλή δημιουργία και εκτέλεση.

Στο διάστημα 53′-58′ η Λαμία έχασε δύο ευκαιρίες με τους Σάλιακα και Βασιλόπουλο, με τον Ζαρόπουλο να σώζει την εστία του, ενώ στο 89′ ο Μπιανκόνι πέρασε τον τερματοφύλακα των Τρικάλων, πλάσρε, αλλά ο Οικονομόπουλος -με τάκλιν- κράτησε το 1-1, που έδωσε την πρόκριση στη Λαμία.

Η ευκαιρία του αγώνα για τα Τρίκαλα έγινε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Βέρτζο να πιάνει την κεφαλιά, αλλά τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κάχριμαν!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button