Ποδόσφαιρο

Πρόκριση με ανατροπή για τον Άρη

Τα κατάφερε στο Κύπελλο απέναντι στον Ηφαιστο Φλώρινας

Ο Α.Σ. Άρης αναφέρει: “Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 3-2 σετ επί του Ήφαιστου Φλώρινας στον εκτός έδρας νοκ άουτ αγώνα για τη Β’ Φάση του Κυπέλλου και να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Στο πρώτο σετ, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα τεσσάρων πόντων (9-5) το οποίο διατήρησαν μέχρι του σετ και το κατέκτησαν με 25-22. Παρεμφερής ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ με τον Ήφαιστο Φλώρινας να «μπαίνει» πιο δυνατά και με τον ΑΡΗ να μην μπορεί να αντιδράσει και να χάνει το σετ με 25-18.

Στο τρίτο σετ ο ΑΡΗΣ «έβγαλε» αντίδραση, προηγήθηκε γρήγορα στο σκορ και παρά την πίεση του Ηφαίστου, δεν έχασε τη συγκέντρωσή του και κέρδισε το τρίτο σετ με 23-25. Στο τέταρτο σετ, οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, αποφασισμένοι για την ανατροπή και πήραν το προβάδισμα με 11-14. Χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα, ο ΑΡΗΣ κέρδισε και το δεύτερο σετ με 18-25. Στο τάι μπρέικ, ο ΑΡΗΣ έκανε το 3-6, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 7-7. Παρ’ όλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» γρήγορα ξαναπήραν το προβάδισμα, κάνοντας το 7-10 και κατ’ επέκταση επικράτησαν και με 11-15 και πήραν την πρόκριση.

Επικεφαλής της αποστολής του ΑΡΗ στη Φλώρινα ήταν το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Θωμάς Νικολός.

Τα σετ: 2-3 (25-22, 25-18, 23-25, 18-25, 11-15)”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button