Μπάσκετ

Πρόεδρος Λάρισας: «Ιστορικό ματς με Άρη, είμαστε περήφανοι»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Θοδωρής Ριζούλης, πρόεδρος της ΚΑΕ Ερμής Αγιάς Λάρισας.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Για το ότι θα παίξει η Λάρισα με τον Άρη την Κυριακή:

«Είναι όνειρο μόνο που φτάσαμε στην Α1, κάτι που δεν περιμέναμε. Νομίζαμε πως η Α2 ήταν το «ταβάνι» της ομάδας. Η Αγιά είναι μια επαρχιακή πόλη 3.000 κατοίκων. Ο κόσμος δεν είναι για κάτι παραπάνω.

Αλλά μετά η Λάρισα φάνηκε πως δεν έχει ομάδα, πήγε στη Λήμνο και είδαμε πως έχει κενό η Θεσσαλία στο μπάσκετ, στις κορυφαίες κατηγορίες. Πήραμε τη wild card και το ΑΦΜ της Λάρισας, έχουμε τον διακριτικό τίτλο ΚΑΕ Λάρισα».

Για τα οικονομικά δεδομένα με χορηγούς και κόσμο:

«Η ομάδα χτίζεται ακόμα μέρα με τη μέρα. Έχουμε πάρει επτά Αμερικανούς, μερικούς Έλληνες. Έγιναν πολλά πράγματα για μία ομάδα σαν τη Λάρισα, που χτίζεται τώρα, από τις 25 Αυγούστου. Τότε είχαμε ΚΑΕ. Δεν ήταν εύκολα όλα αυτά. Χρειαζόμασταν μετοχικό κεφάλαιο, υποστηρικτές, χορηγούς που μπήκαν στην ομάδα. Μας βοήθησε πολύ ο περιφερειάρχης. Στηριζόμαστε στον κόσμο της πόλης, όπως και στις επιχειρήσεις της Λάρισας. Το μπάτζετ είναι γύρω στις 750 χιλιάδες ευρώ.

Υπάρχουν κι άλλα έξοδα πέραν των παικτών που μπαίνουν στο μπάτζετ. Τα ξενοδοχεία, οι μετακινήσεις κ.α. Το μπάτζετ μας είναι περίπου ίδιο με του Άρη».

Για το ματς με τον Άρη:

«Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα μας. Είμαστε περήφανοι και ελπίζουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, σε σχέση με τα υπόλοιπα ματς. Σεβόμαστε τον Άρη και την ιστορία του, τις χρονιές με τον Γκάλη κι εγώ Αρειανός έγινα. Όλη η Ελλάδα ήταν Άρης. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

Για φιλοξενία οπαδών του Άρη:

«Υπάρχει ένα πέταλο στο γήπεδο που μπορούμε να τους φιλοξενήσουμε. Οργανωμένα δεν νομίζω να γίνεται, αλλά μεμονωμένα μπορούν να έρθουν. Είναι μεγάλο το γήπεδο, χωράει 4.500 άτομα. Είναι Κυριακή, εμπορική μέρα, δεν έχει ποδόσφαιρο, οπότε περιμένουμε δικό μας κόσμο αλλά και από τον Άρη. Είμαστε φιλόξενοι και ήσυχοι (σ.σ. γέλια).

Το εισιτήριο θα κοστίζει 15 ευρώ κατά γενική ομολογία. Υπάρχουν βέβαια και court seats, όπως και επίσημα που είναι πιο ακριβά».

Για τον Άρη:

«Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματά του ο Άρης, πρέπει να είναι δυνατός στη Basket League».

Για την ελληνική διαιτησία:

«Ο υγιής φίλαθλος δεν θέλει προσκήνια και τέτοια. Θέλει καλό μπάσκετ. Ευχόμαστε ο νέος υπουργός να «καθαρίσει» αυτό το πράγμα».

Ένα σχόλιο για τον Νέστορα Κόματο που βοήθησε την ομάδα:

«Είναι η ζωντανή ιστορία της ομάδας. Είναι θρύλος. Ήρθε σε εμάς από την Ευρωλίγκα και μόνο αυτό ήταν αρκετό. Ξαφνικά γίναμε γνωστοί στην Ελλάδα χάρη σε αυτόν. Είναι ακόμα κοντά στην ομάδα ως team manager. Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και συνεχίζει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button