Ποδόσφαιρο

Πρόεδρος Θέλτα: “Είμαστε σε επαφή με δύο ομάδες για τον Μίνα”

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος της Θέλτα όπου και ρωτήθηκε αλλά και απάντησε για την περίπτωση του Σάντι Μίνα αλλά και του Ντένις Σουάρεζ.

Για τον μεταγραφικό στόχο του Άρη, τον οποίο “παλεύει” να φέρει στην Θεσσαλονίκη ο Θόδωρος Καρυπίδης, ρωτήθηκε ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο.

Αναλυτικά ανέφερε:

“Ήρθε μαζί με τον δικηγόρο και μας είπε ότι έγινε ένα είδος εκβιασμού από την πλευρά της κοπέλας και ότι δεν υπήρχε τίποτα. Παρασύρθηκα τότε και έκανα λάθος. Έπρεπε να είχα πάρει προφυλάξεις και να είχα βάλει ρήτρα”, ενώ απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας για την έκταση που έχει πάρει η υπόθεση.

”Αν το λύσω (το συμβόλαιό του), πρέπει να του το πληρώσω ολόκληρο και αυτό θα ήταν ανταμοιβή για το λάθος του. Επίσης, θα επηρεάσει το ανώτατο όριο μισθών και αυτό θα αποτελέσει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα για τη Θέλτα”.

“Ο Μίνα και ο Σουάρεζ, παίρνουν μαζί το 20% του προϋπολογισμού όλου του προσωπικού”.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το εάν υπάρχουν προτάσεις για τον Μίνα, ο πρόεδρος της Θέλτα είπε:

“Έχουμε πάρει δύο ομάδες για να φύγει και δεν δέχτηκε. Προς το παρόν έχει το δικαίωμα να προπονείται μαζί μας και αυτό κάνει. Δεν πρόκειται πάντως να πληρώσω το υπόλοιπο του συμβολαίου του μέχρι να τον αναγκάσουμε να συμφωνήσει με μια από τις ομάδες με τις οποίες είμαστε σε επαφή”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button