Μπάσκετ

Πρόβλημα με τον προπονητή της Τσεντεβίτα λίγο πριν τον Άρη

Χωρίς τον προπονητή της, Ζβέζνταν Μίτροβιτς θα αντιμετωπίσει αύριο τον Άρη η Τσεντεβίτα Ολίμπια. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός υποβλήθηκε πριν από μερικές μέρες σε επέμβαση στο Μόναχο στην σπονδυλική στήλη και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

“Είχα προβλήματα με την πλάτη μου, τα ξεπερνούσα με παυσίπονα πριν το παιχνίδι, αλλά έφτασα στο στάδιο που άρχισα να σέρνω το πόδι μου. Ήρθα στο Μόναχο για εξετάσεις, σκεπτόμενος ότι θα κάνω δύο ενέσεις, που θα έλυναν το πρόβλημά μου. Ωστόσο, μετά την εξέταση, οι γιατροί μού είπαν ότι ο σπόνδυλος ήταν εντελώς κατεστραμμένος και ότι έπρεπε να μπω επειγόντως στο χειρουργείο”, δήλωσε ο Μίτροβιτς σε συνέντευξη του στη σέρβικη εφημερίδα «Meridian Sport» και συμπλήρωσε λέγοντας:

“Μπορώ να περπατήσω, αλλά μου απαγορεύονται οι ξαφνικές κινήσεις, οι περιστροφές… Δεν επιτρέπεται να σηκώνω τίποτα. Μου είπαν ότι χρειάζονται έξι εβδομάδες για να θεραπευτούν όλα. Δεν χρειάζεται αποκατάσταση σε spa, έχουμε έναν εξαιρετικό φυσιοθεραπευτή και γυμναστή στο σύλλογο, που θα με βοηθήσει να εφαρμόσω τις οδηγίες του γιατρού”, κατέληξε ο 54χρονος τεχνικός.

Να σημειωθεί ότι στο διάστημα της απουσίας του Μίτροβιτς καθήκοντα πρώτου προπονητή εκτελεί ο άμεσος συνεργάτης του, Τζόρτζε Άντζιτς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button