Μπάσκετ

Πρόβλημα με Νταλό – Εκτός ο Χάρις

Ούτε σήμερα κατάφερε να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα ο Ραμόν Χάρις και ουσιαστικά τίθεται νοκ άουτ για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Μπορίς Νταλό.

Ο Γάλλος γκαρντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο, προπονήθηκε ατομικά, όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το «παρών» στο πολύ σημαντικό αυριανό παιχνίδι.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ramon Harris στο αυριανό (08/12, 17:30, ΕΡΤ2) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall», για την 8η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Ο Αμερικανός forward δεν κατάφερε ούτε σήμερα (07/12) να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στη γάμπα (γαστροκνήμιο) του δεξιού του ποδιού. Ο Harris ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο Boris Dallo αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και γυμνάστηκε κι αυτός μόνος του, ενώ έκανε και θεραπεία. Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια απογευματινή προπόνηση, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αυριανού αντιπάλου με τη χρήση video».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button