Ποδόσφαιρο

Προφυλακιστέος και ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ – Θεωρείται μεταξύ των 5 ηθικών αυτουργών της δολοφονίας Λυγγερίδη!

Στη φυλακή οδηγείται ο μάνατζερ γνωστού τράπερ που φέρεται να είναι μεταξύ των πέντε ηθικών αυτουργών στην δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη

Μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος αν και ο ίδιος αρνείται σύμφωνα με πληροφορίες τις κατηγορίες όπως του αποδίδονται.

Προφυλακιστέος ο «Κοκός» κι άλλοι τρεις χούλιγκαν για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Το δρόμο για τις φυλακές έχουν πάρει μέχρι στιγμής ακόμα τέσσερις κατηγορούμενοι από τη Θύρα 7 στη μεγάλη υπόθεση που αφορά στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη αλλά και σε σειρά άλλων εγκληματικών ενεργειών.

Ένας εξ αυτών είναι ένας 31χρονος άνδρας, ο οποίος είναι γνωστός με το προσωνύμιο «Κοκός», ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Η δικογραφία αποδίδει στον 31χρονο ηγετικό ρόλο στην υποκίνηση επεισοδίων.

Ακόμη φέρεται να έχει συμμετάσχει και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, είτε ως φυσικός αυτουργός είτε ως ηθικός αυτουργός.

«Δίνει εντολές στον οργανωτή της κερκίδας που τις μεταφέρει στους οργανωμένους οπαδούς με την ντουντούκα. Αποκομίζει χρηματικά οφέλη από τα προαναφερόμενα «μεροκάματα» και δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαράθεση με τα υπόλοιπα ηγετικά Μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης, όταν απειλείται να χάσει μερίδιο από αυτά», αναφέρει μεταξύ άλλων το υλικό της δικογραφίας για τον 31χρονο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button