Μπάσκετ

Προτεραιότητα στον ελληνικό κορμό

Ο Άρης θέλει να “χτίσει” πρώτα τον ελληνικό κορμό, επιθυμώντας να ανεβάσει το επίπεδο, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Με την παραμονή του Βασίλη Τολιόπουλου επετεύχθη ο βασικός στόχος των κιτρινόμαυρων, που ήταν η διατήρηση στο ρόστερ του κορυφαίου παίκτη της ομάδας τη χρονιά που μας πέρασε.

Συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά έχουν οι Γιώργος Φίλλιος και Νίκος Περσίδης, ενώ οι κιτρινόμαυροι θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Λευτέρη Μποχωρίδη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στον 30χρονο παίκτη θα προταθεί μείωση αποδοχών, σε σχέση με την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Δεδομένη θεωρείται η απόκτηση του Μανώλη Χατζηδάκη, η συμφωνία με τον οποίο θα ενεργοποιηθεί και θα είναι από τις πρώτες ανακοινώσεις που θα γίνουν.

Από κει και πέρα στο κάδρο υπάρχει πάντα η περίπτωση του Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο 20χρονος φόργουορντ δεν έχει χρόνο συμμετοχής στους πράσινους και θέλει να αποχωρήσει, ώστε να βρει μια ομάδα, στην οποία θα έχει σημαντικό ρόλο.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει πολλές συζητήσεις με τον ατζέντη του παίκτη (έχει κοινό μάνατζερ με τον Τολιόπουλο και τον Χατζηδάκη) και πλέον είναι στην τελική ευθεία η απόκτησή του.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να έρθει στον Άρη με τη μορφή δανεισμού, αφού το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την αθηναϊκή ομάδα, η οποία θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του για την ερχόμενη σεζόν. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button