Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: “Προσπαθούμε το περσινό πάθημα να μας γίνει μάθημα-Γιορτή το φιλικό με την Μπόκα”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Yellownews” φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη Χρήστο Μπούρμπος 

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά για την χθεσινή νίκη με τα Τρίκαλα ανέφερε:

Σίγουρα μιλάμε για μια σημαντική νίκη, παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, θέλαμε οπωσδήποτε την νίκη, θέλαμε να κάνουμε ένα πιο δυνατό ξεκίνημα σε σχέση με πέρυσι, προσπαθούμε το περσινό πάθημα να μας γίνει μάθημα, θεωρώ ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά το σημαντικό είναι ότι έστω και με μια τέτοια απόδοση πήραμε τους 3 βαθμούς.

Για την διαφορετική αντιμετώπιση των αγώνων σε σχέση με την περσινή χρονιά:

Φέτος είμαστε περισσότερο υποψιασμένοι, κυρίαρχο στοιχείο της Β΄Εθνικής είναι οι δύναμη και το πάθος, πράγματα που δείξαμε χθες και με την ποιότητα κάποιων παικτών καταφέραμε και πήραμε το τρίποντο παρόλο που θεωρώ ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε.

Για το γκολ του Μπάμπη Παυλίδη και το ότι πολλοί δεν περίμεναν ένα τέτοιο τέρμα από τον αθλητή του Άρη:

Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, όπως το 2ο γκολ με τον Πανιώνιο δεν νομίζω να ξαναπεράσει κάτω από τα πόδια μου και πίσω από τον Ιντζόγλου, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.

Ο Μπάμπης έχει την ποιότητα να βάζει τέτοια γκολ.

Για την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου:

Μπήκαμε νευρικά, δεν είχαμε αυτοπεποίθηση, είχαμε θέμα στο κέντρο, και όταν κάτι δεν σου βγαίνει πέφτει και η αυτοπεποίθηση σου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Ιντζόγλου, και με τον Μπάμπη (Παυλίδης) θεωρώ ότι η ομάδα ήταν λίγο καλύτερη, θεωρώ ότι έπρεπε να μπούμε λίγο πιο ήρεμοι στο παιχνίδι, είχαμε νευρικότητα, θέλαμε το παιχνίδι, τα Τρίκαλα μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια αλλά και εμείς μπήκαμε δυνατά και δεν δεχθήκαμε ουσιαστική φάση.

Το σημαντικό είναι να κρατάμε το μηδέν πίσω και θεωρώ ότι έχουμε παίκτες με ποιότητα που μπορούν να σκοράρουν.

Για το ότι φέτος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ:

Στην καριέρα μου έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σαν αριστερό μπακ, έχω αρκετά χρόνια να παίξω, έτσι θέλει ο προπονητής έτσι θα κάνει.

Εγώ από την πλευρά μου θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω και από άλλες θέσεις, θέληση να υπάρχει να μπορούμε να βοηθάμε την ομάδα.

Για τις διαφορές σε σχέση με την περσινή χρονιά:

Το πιο σημαντικό είναι ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος που δεν υπήρχε πέρυσι, μιλάω για τον Παύλο (Μυροφορίδης) που ανέλαβε ένα πόστο σημαντικό για κάθε ομάδα.

Είναι ένας άνθρωπος που θα βρίσκετε κοντά και στην ομάδα και στην διοίκηση, αλλά θα προσπαθεί και με άλλους τρόπους να έχει μια ασπίδα στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν παιδιά που ξέρουν καλύτερα την κατηγορία, δεν θέλω βέβαια να αδικήσω και τα περσινά παιδιά που είχαν ποιότητα και αδικήθηκαν.

Για το εάν σημαίνει κάτι ότι ο Άρης ξεκίνησε με 4 παραπάνω βαθμούς στις πρώτες δυο αγωνιστικές σε σχέση με την περσινή σεζόν:

Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε, σίγουρα βοηθάει στην ψυχολογία μας, σίγουρα θα βοηθήσει τον κόσμο να δει ότι η ομάδα ξεκινάει καλά, να πωρώσουμε τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει.

Σίγουρα όμως πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και να διορθώνουμε τα λάθη μας, που είχαμε πολλά χθες.

Για το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς:

Είναι ένα φιλικό παιχνίδι που γίνεται σαν γιορτή για τον κόσμο, να έρθει ο κόσμος να χαρεί, να γεμίσει το γήπεδο και τα καινούργια παιδιά που δεν γνωρίζουν την δυναμική του Άρη να δούνε που ακριβώς βρίσκονται.

Εγώ είμαι επικεντρωμένος στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αυτός είναι ο στόχος μου και προσπαθώ να βγάζω έξω τα φιλικά, ο κύριος στόχος για εμένα είναι η άνοδος

Για το εάν περιμένει πότε θα παίξει με “γεμάτο γήπεδο” ως παίκτης του Άρη:

Είτε γίνει την Τετάρτη είτε αργότερα θεωρώ ότι ο κόσμος θα το γεμίσει και θα προλάβω να τι ζήσω και ως παίκτης της ομάδας.

Θεωρώ ότι εκτός από την Τετάρτη μέσα στην χρονιά θα γεμίσει το γήπεδο.

Για το εάν είναι στοίχημα για αυτόν το να έρθει ο κόσμος πίσω στο γήπεδο:

Σίγουρα είναι ένα στοίχημα, ο κόσμος είναι η δύναμη μας, για αυτό οι μεγάλες ομάδες λέγονται μεγάλες, επειδή έχουν τον κόσμο.

Είναι στοίχημα για εμάς να βγάλουμε την ομάδα στην Super League όσο και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο.

Για το εάν θεωρεί ότι έχει ένα βάρος λόγω της περσινής χρονιάς:

Δεν θα το έλεγα βάρος αλλά υποχρέωση, σαν ένα έξτρα κίνητρο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button