Ποδόσφαιρο

“Προσπαθούμε να παίξουμε θαρραλέα και όχι με λεωφορείο στην άμυνα μας”

Τι ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην συνέντευξη Tύπου, είπε:

Υπήρχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες. Στο πρώτο γκολ έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα μετά το κόρνερ του Άρη, δεχτήκαμε πολύ γρήγορα το πρώτο τέρμα μετά από μια στατική φάση και μια κακή συννενόηση μεταξύ των παικτών. Στο κόρνερ που δεχτήκαμε το γκολ δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, στο δεύτερο ημίχρονο είμαι σίγουρος πως υπάρχει φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, οι παίκτες έχασαν την συγκέντρωση τους και δεχτήκαμε το γκολ. Πρέπει να παραδεχτώ πως ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη ομάδα, ακόμα και αν είχαμε τον έλεγχο της μπάλας εκείνος είχε καλύτερη μεταφορά της μπάλας με αποτέλεσμα να δεχτούμε αρκετές αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ εις βάρος μας ποτέ δεν πίστεψα ότι δε μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Δεν είχαμε τις καλύτερες αποφάσεις από την δεξιά πλευρά και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, κάναμε δύο αλλαγές ώστε να παίξουμε με τρεις κεντρικούς μέσους καθώς ο Άρης είχε πλεονέκτημα. Μόλις ξεκινήσαμε με αυτήν την διάταξη, ο Φελίπε τραυματίστηκε και υποχρεωθήκαμε να κάνουμε ακόμα μια αναγκαστική αλλαγή. Όμως ακόμα και αν είχαμε τον έλεγχο, είχαμε κακές αποφάσεις με αποτέλεσμα να μην σκοράρουμε και δεχτήκαμε στο τέλος το τρίτο γκολ”.

Για την απουσία φορ: “Αυτή ήταν η απόφαση μου, βέβαια είναι μια ιδέα για να έχουμε έναν παίκτη για να τελειώνει τις φάσεις όμως από την άλλη χρειαζόμασταν έναν παίκτη που θα μεταφέρει την μπάλα στο “κουτί” της μεγάλης περιοχής. Ήθελα παίκτες που θα μεταφέρουν την μπάλα στο επιθετικό τρίτο του αντιπάλου. Αλήθεια πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα για να κερδίσουμε το παιχνίδι, ολοκληρώσαμε μόνο με τον Μεγιάδο ως αμυντικογενή παίκτη και καμία φορά αυτό δεν είναι αρκετό για να πετύχουμε γκολ. Μετά το τέλος του αγώνα μπορείτε να αναλύετε όπως θέλετε για το παιχνίδι όμως σίγουρα τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο έκαναν πιο δύσκολα τα πράγματα”.

Για τις απουσίες των Διαμαντή, Πασαλίδη“Φυσικά όταν λείπουν οι δύο από τους τρεις στόπερ που παίζουμε όμως δεν ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες για να πω ότι μας έλειψαν οι παίκτες, έχουμε άλλους 20 που μπορούν να μας βοηθήσουν”

Για τα αποτελέσματα στο Ηράκλειο“Προσπαθούμε να παίξουμε θαρραλέο ποδόσφαιρο, να είμαστε εμείς αυτοί που έχουμε την κατοχή της μπάλας και όχι εκείνοι που θα παρκάρουμε λεωφορείο μπροστά από την περιοχή μας και να περιμένουμε τον αντίπαλο. Ήμασταν σήμερα εκτεθειμένοι στο αμυντικό τρανζίσιον αλλά την ίδια ώρα όμως εμείς θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα να παίζει με αυτό το στυλ κόντρα σε κάθε αντίπαλο και όχι με φόβο. Κάθε φορά με ρωτάτε για τα αποτελέσματα εντός και εκτός έδρας, δεν είναι εύκολο πρόβλημα για να λύσω και αν γνώριζα θα το είχα λύσει. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πιστεύω στην εξέλιξη και την πρόοδο, να αναλύω τι πήγε λάθος και να προσπαθούμε να το βελτιώσουμε”.

Για το αν αυτό που έκρινε το ματς ήταν το γρήγορο γκολ: “Δεν έχω καμία αμφιβολία για τους παίκτες μου, εκείνοι προσπάθησαν με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού μέχρι το τέλος του αγώνα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button