Ποδόσφαιρο

Προσοχή στα ντέρμπι στην ”παγίδα” των πυρσών

Μετά το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, ακολουθεί μια δύσκολη σειρά αγώνων για τον Άρη, με τρία ντέρμπι,εκ των οποίων τα δύο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στις 21/10 και ακολούθως τον Ολυμπιακό στις 4/11 και αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι να μην δοθούν δικαιώματα για μεγάλα πρόστιμα.

Για παράδειγμα στα τελευταία παιχνίδια η διοργανώτρια αρχή επέβαλε ένα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο στην  ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Ολυμπιακό των οποίων οι οπαδοί άναψαν πυρσούς στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο λαός του Άρη έχει αποδείξει σε αυτό το θέμα ότι είναι εξαιρετικός καθώς δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα.Αντίθετα παρέδωσε μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς…

Όπως πρέπει να κάνει και κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, δύο ματς που το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα είναι ”καζάνι” και είναι λογικό η ατμόσφαιρα να είναι “καυτή”.

Επιθυμία της διοίκησης είναι να μην υπάρξουν χρηματικά πρόστιμα, καθώς φέτος γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια σε όλους τους τομείς και θα είναι κρίμα να φεύγουν τα λεφτά σε αυτά…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button