Μπάσκετ

Προσδοκώντας να “πληθύνουν” οι πηγές εσόδων

Σε διαρκή αναζήτηση οικονομικών πόρων στον Άρη

Το καλοκαίρι έγινε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να “φύγει” το “αγκάθι” των ban από τον Άρη. Τελικά, ο στόχος επετεύχθη… Οι παλιές “αμαρτίες”, όμως, δεν αφήνουν την ΚΑΕ, που έχει μπροστά της έναν μεγάλο όγκο οικονομικών υποχρεώσεων. Γι’ αυτό και στις τάξεις των “κιτρίνων” είναι διαρκώς σε αναζήτηση κι άλλων οικονομικών πόρων, πέραν της σημαντικής βοήθειας που προσφέρει ο κόσμος της ομάδας με την παρουσία του στο γήπεδο.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ανακοινωθεί deal με χορηγούς και δίνεται αρκετό βάρος σε αυτόν τον τομέα. Φυσικά, στον Άρη θα ήθελαν να προκύψει και μια… ανάσα μέσω κάποιας χορηγίας που θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό του “Αυτοκράτορα”. Τα πράγματα στην αγορά δεν είναι εύκολα ελέω πανδημίας, αλλά στους “κίτρινους” θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό όσον αφορά αυτό το κομμάτι.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει και το θέμα της πολυμετοχικότητας. Αυτό το ζήτημα έχει “πέσει” στο τραπέζι εδώ και αρκετούς μήνες στον Άρη. Ο Λευτέρης Αρβανίτης, στην πρόσφατη συνέλευση του Α.Σ., υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να “τρέξει”. “Η πολυμετοχικότητα είναι ένα εγχείρημα που πρέπει να γίνει αλλά στο σωστό timing. Θεωρώ ότι η φετινή προσπάθεια στο αγωνιστικό είναι σε μία σωστή κατεύθυνση. Έχω προτείνει πολλές φορές το άνοιγμα ενός λογαριασμού. Υπόσχομαι ότι θα γίνει μέσα στο 2021, στον επόμενο μήνα, δηλαδή“, είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Α.Σ. Άρης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button