Μπάσκετ

Προπονήθηκε ο Κέλι: “Αγαπώ τους φιλάθλους του Άρη, να μπούμε στα πλέι οφ…” (pics)

Τι δήλωσε ο Τζέιμς Κέλι, με αφορμή την επιστροφή του στους “κίτρινους”

Ο Κέλι πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης και μίλησε για την επιστροφή του στον Άρη. Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ αναφέρει:

Ο ΑΡΗΣ συνέχισε την Τετάρτη (13/04) την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (16/04, 17:00) με το Περιστέρι Vitabiotics, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Το «παρών» έδωσε ο Τζέιμς Κέλι, ο οποίος ενσωματώθηκε στην προετοιμασία λίγη ώρα μετά την άφιξή του από τις ΗΠΑ. Παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες, πλην του Γιάννη Σιδηροηλία ο οποίος συνέχισε την αποθεραπεία του.

Κέλι: «Χαρούμενος που επέστρεψα, ευχαριστώ τους φιλάθλους του ΑΡΗ»

Ο Τζέιμς Κέλι δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στην ομάδα, μετά την παρουσία του στις ΗΠΑ λόγω του σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που αντιμετώπισε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα μου. Εδώ είναι το μέρος που ανήκω. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, η σύζυγός μου, τα παιδιά μου», σχολίασε ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος στο διάστημα της απουσίας του βίωσε την αγάπη των φίλων του ΑΡΗ.

«Αγαπώ τους φίλους του ΑΡΗ. Μου έστελναν μηνύματα υποστήριξης καθημερινά. Για μένα είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι και εκτιμώ πολύ τη στήριξη που μου έδειξαν. Το μήνυμα που έχω να τους στείλω είναι ότι εγώ και η οικογένειά μου τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη που μας δείχνουν. Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα μπορούσα και να παίξω με την καρδιά μου, για να οδηγήσουμε την ομάδα στα πλέι οφ».

Για την τελική ευθεία της Stoiximan Basket League, ο Κέλι δήλωσε: «Τα πλέι οφ είναι πάντα στόχος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε σκληρά και να είμαστε ομαδικοί στα εναπομείναντα παιχνίδια για να φτάσουμε στα πλέι οφ. Οι φίλοι μας το αξίζουν αυτό».

kelly practice20
kelly practice21
kelly practice24
kelly practice27
kelly practice23

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button