Ποδόσφαιρο

Προκλητική διαιτησία εις βάρος του Άρη

Για ένα ακόμη παιχνίδι η διαιτησία προσπάθησε να σταματήσει τον Άρη με προκλητικές αποφάσεις που ξεσήκωσαν και προκάλεσαν την αγανάκτηση του κόσμου.

Ο Άρης όμως κατάφερε να πάρει την νίκη με 1-0 κόντρα όχι μόνο στην Σπάρτη αλλά κόντρα και στον προκλητικό διαιτητή της αναμέτρησης Απόστολο Τζουμαλάκη, ο οποίος φανέρα ακολουθούσε κάποιες εντολές και ήρθε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με έναν και μόνο σκοπό, να βάλει στοπ στον Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Δημήτρη Σπανού, δεν πτοήθηκαν από τον προκλητικό Σερραίο ρέφερι Τζουμαλάκη (ακύρωσε καθαρό γκολ, δεν έδωσε πέναλτι, σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Άρη για να μην κάνει το 2-0, δεν έβλεπε κραυγαλέες αντικανονικές ενέργειες των φιλοξενούμενων) και επικράτησαν με 1-0 της Σπάρτης.

Είναι πλέον γνωστό ότι ο Άρης παλεύει μόνος του ενάντια σε όλους και είναι φανερό ότι κάποιοι δεν θέλουν να επιστρέψει ο Άρης στην Super League, ο Άρης όμως πρέπει να συνεχίσει να παλεύει να παίρνει το τρίποντο και να επιστρέψει πίσω εκεί που ανήκει δυνατός και ακέραιος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button