Ποδόσφαιρο

Προκαλεί η ανακοίνωση της Ξάνθης! “Να παίξουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ στο κέρμα”

H Ξάνθη αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Superleague, με τις σχέσεις των δύο ομάδων να βρίσκονται στο… μικροσκόπιο, μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ για πολυϊδιοκτησία.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Ακρίτες εξέδωσαν ανακοίνωση για τον αγώνα, προτείνοντας με… δόση ειρωνείας και θράσους, να κριθεί η αναμέτρηση με το στρίψιμο ενός κέρματος.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ σε λίγες ώρες παίζει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα σενάρια και το τι θα συμβεί, είναι τα εξής: ΣΕΝΑΡΙΟ 1ο: Η Ξάνθη κερδίζει ή φέρνει ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Το μιντιακό τοπίο θα είναι το ακόλουθο: Όλο αυτό έγινε για να υπάρχει ένα μεγάλο «ξεκάρφωμα» για την πολυιδιοκτησία και ότι και καλά… δεν τρέχει τίποτα.

ΣΕΝΑΡΙΟ 2ο: Η Ξάνθη χάνει από τον ΠΑΟΚ. Το μιντιακό τοπίο θα είναι το ακόλουθο: Η Ξάνθη άνοιξε χέρια, πόδια κτλ. κι έχασε από τον ΠΑΟΚ μιας κι έχουν «ερωτικές» σχέσεις. Δηλαδή κατά τον ποιητή ό,τι και να κάνει η κακομοίρα η Ξανθούλα και «Γ……..» και «ΓΔΑΡΜΕΝΗ» θα είναι.

Προκειμένου να αποφευχθούν όλα τα ανωτέρω προτείνουμε να παραταχθούν οι δύο ομάδες στο γήπεδο και να το παίξουμε στο κέρμα! Κεφάλι κερδίζει ο ΠΑΟΚ, γράμματα εμείς (ως κέρμα να επιλεγεί η “ΙΣΤΟΡΙΚΗ” δραχμή).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button