Ποδόσφαιρο

Προβλημάτισε και ηττήθηκε (0-1) ο Άρης, χαμόγελα για Ντιαντί

Δεν έπεισε ο Άρης στο παιχνίδι με τη Λαμία, μία εβδομάδα πριν τον πρώτο αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρουσίασε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, τη στιγμή που το παιχνίδι είχε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και καθόλου ρυθμό, χωρίς ουσιαστικά καμία φάση στο πρώτο κομμάτι του αγώνα.

Η Λαμία απείλησε στο 25′ με σουτ του Γκουίντο που κατέληξε λίγο έξω από τα δοκάρια του Κυριαζή, αλλά στο 28ο λεπτό και μετά από λάθος της άμυνας του Άρη ο Μέκιτς επωφελήθηκε, σουτάροντας μέσα από την περιοχή και ανοίγοντας το σκορ.

Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα με τον Άρη να απειλεί μόνο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Μοντσού έξω από τη μεγάλη περιοχή που κατέληξε λίγο άουτ.

Παρόμοια εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, με το παιχνίδι να αποτελεί ουσιαστικά προσημείωση για το τι θα συμβαίνει με τέτοιου είδους ομάδες. Οι κιτρινόμαυροι δυσκολεύτηκαν να φτιάξουν ευκαιρίες και μάλιστα μετά από λάθος του Μπράμπετς ο Λέικ βρέθηκε σε θέση μέσα δεξιά στη μεγάλη περιοχή μόνος του, με τον Κυριαζή όμως να αποκρούει.

Ο Άρης συνέχισε να μην μπορεί να απειλήσει, μέχρι που ο Ντιαντί βρήκε μία ευκαιρία με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή που κατέληξε άουτ. Μάλιστα είχε προηγηθεί ένα εξαιρετικό σλάλομ του Σενεγαλέζου προηγουμένως.

Στη συνέχεια Ντιαντί και Σαβέριο είχαν από ένα σουτ, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε από γύρισμα του Σαβέριο, με τον Σαμόρα να βάζει την προβολή και να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Oι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν κάποιο γκολ και προβλημάτισαν λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button