Μπάσκετ

“Πραγματικά κρίμα… Οι παίκτες μας δικαιούνται νίκες – Έχει εξαιρετικό επιθετικό ένστικτο ο Τολιόπουλος”

Τι δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης

“Πολλά συγχαρητήρια στις δύο ομάδες. Ηταν ένα εξαιρετικό ματς, ίσως από τα καλύτερα τα τελευταία χρόνια. Οι λεπτομέρειες έκριναν τον νικητή. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, αλλά πολλά μπράβο και στους παίκτες μας. Εκαναν σήμερα μια υπέρβαση, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. Εμείς στον Άρη, ξέρουμε πόσο πονάνε οι παίκτες την ομάδα. Δυστυχώς δεν επιβαβρευτήκαμε. Ακολουθεί το ματς με την Καρδίτσα”.

Για το 92-90 στην τελευταία επίθεση του Περιστερίου: “Επιλέξαμε να παίξουμε καθαρή άμυνα. Το λέι άπ χάθηκε αλλά έγινε το φόλοου μετά. Είναι πραγματικά κρίμα… Τα παιδιά ματς, δικαιούνται νίκες”.

Για τον Τολιόπουλο: “Οι 38 πόντοι είναι πολλοί. Ξέρουμε τι παίκτες επιλέξαμε. Ο Βασίλης έχει εξαιρετικό επιθετικό ένστικτο και αν βρει ρυθμό, μπορεί να κάνει όσα έκανε απέναντι στον Απόλλωνα και όσα έκανε σήμερα. Ο Βασίλης κάνει το step up. Θέλουμε να μην εξαρτιόμαστε από έναν παίκτη. Ο Χάγκινς είχε 10 ασίστ μέσο όρο. Μας κοστίζει ο τραυματισμός του. Είμαστε χαρούμενοι που ανά ματς, μπορεί να βγαίνει και ένας παίκτης. Θέλουμε να παίζουμε σωστά”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button