ΓενικάΠοδόσφαιρο

Πουλτσίδης: «Οι κατηγορούμενοι υποτιμούν τη νοημοσύνη της Έδρας»

Ο Γιάννης Πουλτσίδης, ένας εκ των νομικών της οικογένειας του Άλκη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του YellowRadio 101.7FM, “Yellow News” με τον Δημήτρη Οσσανλή και τον Χρήστο Γκάλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απολογία του τρίτου και του τέταρτου κατηγορούμενου:

«Περιμέναμε να συμβεί, είναι φανερό πως υπάρχει μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας. Είναι ντροπή πράγματα που έχουν καταθέσει οι κατηγορούμενοι στη διαδικασία της ανάκρισης και κατηγορούμενοι όπως ο τρίτος που είχε πει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και φαινόταν πως ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες πληροφορίες, σήμερα να λέει πως ανακαλεί όσα είπε και ότι πολλά πλάστηκαν από το μυαλό του.

Υπάρχει υποτίμηση της νοημοσύνης του δικαστηρίου, όταν έχεις δώσει 10 σελίδες καταθέσεις και τώρα ανακαλείς τα πάντα υπάρχει υποτίμηση της νοημοσύνης σίγουρα.

Δεν είναι τυχαίο πως το ότι έχουν να πουν είναι αυτά που έχουν ομολογήσει οι συγκατηγορούμενοί τους. Δυστυχώς δε μπορούμε να παρέμβουμε, αλλά αυτά που λένε ενώπιον δικαστηρίου είναι παντελώς ανίσχυρα μπροστά σε αυτά που είπαν στην ανακρίτρια.

Είναι προφανές πως εκείνες τις ημέρες γνώριζαν τι έγινε και ότι πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα πλέον.»

Για τον 12ο κατηγορούμενο:

«Δε μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τέτοια προσπάθεια για να τον “βγάλουν” εκτός της επίθεσης. Ο τρίτος κατηγορούμενος είχε αναφέρει στην ανακρίτρια ότι ο δωδέκατος κατηγορούμενος μαχαίρωνε και μάλιστα μιλάει πολλές φορές για τον δωδέκατο. Σήμερα όμως ο τρίτος κατηγορούμενος ανακάλεσε τα πάντα.

Ο τέταρτος κατηγορούμενος επίσης μίλησε για τον δωδέκατο, λέγοντας πως αυτός μας είπε για το περιστατικό στο Ωραιόκαστρο και έτσι λήφθηκε η απόφαση για να κάνουμε την επίθεση. Σήμερα και αυτός είπε πως τελικά δεν του το είπε ο δωδέκατος. Ό,τι έχει γραφτεί στη δικογραφία, έρχονται και τα ανακαλούν. Δεν ξέρω τι δύναμη έχει αυτό το πρόσωπο.»

Για τη συνέχεια της δίκης την Παρασκευή:

«Θα συνεχίσουμε με τις απολογίες των επιβαινόντων του δεύτερου αυτοκινήτου. Οι απολογίες θα έχουν τελειώσει μέχρι τις 12 Μαΐου και περιμένουμε στα τέλη Μαΐου την πρόταση της Εισαγγελέως.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button