Γενικά

Πορείες σε εξέλιξη στην πόλη

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της πόλης.

Στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς είναι συγκεντρωμένα περίπου 2.500 άτομα ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα των εργατικών συνδικάτων, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ, ΕΔΟΘ, ΟΛΜΕ, ΠΟΕΔΗΝ. Δυναμική η παρουσία του μπλοκ των λιπασμάτων Καβάλας με πυρσούς και καπνογόνα. Αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία και μέσω των οδών Εγνατία-Βενιζέλου και Λ. Νίκης να καταλήξουν στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Στην πλατεία Αριστοτέλους σε εξέλιξη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, όπου βρίσκονται περίπου 5.000 άτομα. Οι διαδηλωτές αναμένεται να κινηθούν μέσω των οδών Λ. Νίκης, και θα καταλήξουν στην πλατεία ΧΑΝΘ. Το παρών δίνει ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Περίπου 1.500 άτομα μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, ΑΝΑΡΣΥΑ, μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και άλλων οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έχουν ξεκινήσει πορεία κινούνται στην Εγνατία με μέτωπο προς δυτικά.

Σε εξέλιξη η πορεία 200 μελών  της ΟΚΔΕ, και της ΛΑΕ. Ξεκίνησαν απο τη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγίας Σοφίας και  κατευθύνονται προς την ΧΑΝΘ

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Τσιμισκή, η Εγνατία Οδός από την Πλατεία Συντριβανιού μέχρι και το Βαρδάρη, η Λ. Νίκης  από τα Δικαστήρια μέχρι το Λευκό Πύργο, και η Λ.Στρατού από 3ης Σεπτεμβρίου μέχρι και τη ΧΑΝΘ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button