Ποδόσφαιρο

Πολύ κοντά στον Άρη ο Βουό (Video)

Πολύ κοντά στον Άρη φαίνεται να βρίσκεται ο Πατρίκ Βουό.

Προσπάθεια για να εξασφαλίσει πορτογαλικό διαβατήριο ξεκίνησε από τον περασμένο Νοέμβριο ο Πατρίκ Βουό και εφόσον το πετύχει θα ελευθερωθεί θέση ξένου στη Λαμία, άρα θα αποκτηθεί και τρίτος φορ (o Mεξικανός Άρσε), με τον έμπειρο επιθετικό να προβληματίζεται για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που θα έχει.

Όπως προκύπτει ο Ιβοριανός φαίνεται να χάνει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της Λαμίας, από τη στιγμή που αποκτήθηκε επιθετικός προ ολίγων ημερών, ήδη ένας επιθετικός, ο Γεβγέν Μπούντνικ από τον Πλατανιά, ενώ υπάρχει και η επιθυμία ένταξης στο ρόστερ του Άρσε ή στην χειρότερη -εάν ο Βουό δεν εξασφαλίσει διαβατήριο- του Σέρβου, Νίκολα Άστσεριτς. Το σίγουρο είναι πως θα αποκτηθεί ένας ακόμα φορ, εκτός του Μπούντνικ, με την Λαμία να θέλει να τον… ξεφορτωθεί.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, πως στο χθεσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αγωνίστηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα σε όλο το 90λεπτο, με τον Πατρίκ Βουό να μένει στον πάγκο.

Μάλιστα, οι φήμες περί αποδέσμευσής του από την ομάδα της Λαμίας, υφίστανται εδώ και μέρες με τον Άρη να παρατηρεί την περίπτωσή του, καθώς έχει εκφραστεί η επιθυμία απόκτησής του.

Το περιβόητο «μπάσιμο» θα γίνει άμεσα, μόλις ο παίκτης πάρει το «οκ» από την Λαμία να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.Ήδη και ο ίδιος ξέρει για το ενδιαφέρον του Άρη και δείχνει απόλυτα θετικός σε αυτό, άρα το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει οριστική εξέλιξη, η οποία αναμένεται άκρως θετική για τους «κιτρινόμαυρους».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button