Ποδόσφαιρο

Ποιος είναι ο Λιονέλ Τσούντι που θα «σφυρίξει» το Άρης – Κόλος Κοβαλίβκα

Η UEFA πριν από λίγη ώρα όρισε τους διαιτητές της αναμέτρησης του αγώνα του Άρη με την Κόλος Κοβαλίβκα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League (διαβάστε εδώ παραπάνω), με τον Λιονέλ Τσούντι να ορίζεται ως “άρχοντας” της αναμέτρησης.

Ο Ελβετός διαιτητής έκανε το ντεμπούτο του στις 25/9/2016, ενώ ορίστηκε σαν διεθνής στους πίνακες της UEFA το 2018. Είναι 31 χρονών, γεννημένος στις 20 Μαρτίου του 1989.

Έχει μικρή εμπειρία στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, καθώς έχει διαιτητεύσει μόλις 2 αγώνες προκριματικών Europa League, με τις μεγαλύτερες εικόνες σε διεθνές επίπεδο στην καριέρα του να είναι από Ευρωπαϊκούς αγώνες νέων σε Youth League και Champions League U19 και U17.

Οι περισσότεροι αγώνες που έχει «σφυρίξει» στην καριέρα του είναι στο Ελβετικό πρωτάθλημα.

Τα στατιστικά του την σεζόν 2019/20:

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button