Ποδόσφαιρο

Ποια είναι τα φαβορί και ποια τα outsider στους 16 για το φετινό Euro;

Η φάση των ομίλων του Euro ολοκληρώθηκε με αρκετές εκπλήξεις και συγκλονιστικούς αγώνες. Οι ποδοσφαιρόφιλοι σε όλο τον κόσμο περιμένουν τώρα με ανυπομονησία τους γύρους νοκ άουτ, για να δουν ποιες ομάδες αναδεικνύονται ως διεκδικητές.

Απροσδόκητα, κάποιες φαινομενικά πιο αδύναμες ομάδες προχώρησαν, αναδιαμορφώνοντας τη δυναμική του τουρνουά. Οι βασικές ανατροπές ήταν η Γεωργία που κέρδισε την Πορτογαλία με 2-0, η Σλοβακία νίκησε το Βέλγιο με 1-0, η Ολλανδία έχασε 2-3 από την Αυστρία και η Κροατία ισοφάρισε 2-2 με την Αλβανία. 

Η νοκ άουτ φάση δεν αφήνει περιθώρια για λάθη, απαιτώντας συγκέντρωση και αποφασιστικότητα από κάθε ομάδα. 

Φαβορί όπως η Αγγλία, η Ισπανία, η Γερμανία και η Γαλλία οδηγούν τις πιθανότητες στενά, αντανακλώντας τις δυνατότητές τους να προχωρήσουν. Διαβάστε περισσότερα για τα φαβορί και τα αουτσάιντερ της διοργάνωσης εδώ και δείτε ποιοι αγώνες ξεχωρίζουν!

Κάθε αγώνας υπόσχεται ένταση και δράμα καθώς το Euro μπαίνει στην πιο αποφασιστική του φάση. Μη χάσετε ούτε λεπτό από τους συναρπαστικούς αγώνες που μας επιφυλάσσει το Ευρωπαϊκό!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button