Γενικά

ΠΟΕΔΗΝ: Θετικοί στον κορωνοϊό 9 εργαζόμενοι στο Παπαγεωργίου

Πρόκειται για εργαζόμενους που επέστρεψαν από άδειες και υποβάλλονται υποχρεωτικά σε τεστ-Εργάζονταν μέχρι τα αποτελέσματα, λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Θετικοί σε κορωνοϊό έχουν εντοπιστεί εννέα εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερε στη Voria.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Πρόκειται για υγειονομικούς υπαλλήλους που επέστρεψαν από άδειες και υποβάλλονται υποχρεωτικά σε έλεγχο, προκειμένου να προληφθεί ο κίνδυνος διασποράς του ιού σε υγειονομική δομή.

Οι εργαζόμενοι, δήλωσε ο κ. Γιαννάκος, υπεβλήθησαν την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη σε εξετάσεις με το δείγμα να βγαίνει θετικό. Τα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν και με το δεύτερο τεστ που διενεργήθηκε την Παρασκευή, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν εχθές.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι υγειονομικοί υπάλληλοι συνέχισαν να εργάζονται στο νοσοκομείο έως ότου βγουν τα αποτελέσματα, γεγονός που γεννά ανησυχίες για το κατά πόσον έχουν μεταδώσει τον ιό σε άλλα άτομα.

«Κανονικά θα έπρεπε να μη δουλεύουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τεστ» σχολίασε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, συμπληρώνοντας πως θα πρέπει να γίνονται έλεγχοι σε όλους τους εργαζομένους.

Πηγή: voria.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button