Ερασιτέχνης

Ποδόσφαιρο: Σεμινάρια ΚΑΡΠΑ για τους προπονητές των Ακαδημιών (pics)

Σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) στους προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΑΡΗ έλαβε χώρα την Τρίτη 08/09 στους χώρους του Α.Σ.

Ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής, Λευτέρης Τσιλιγγόπουλος, παρέδωσε μαθήματα ΚΑΡΠΑ στους προπονητές του συλλόγου, οι οποίοι ενημερώνονται και εκπαιδεύονται τακτικά σε θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια ενός αγώνα ή μιας προπόνησης.

Η ασφάλεια των αθλητών είναι πρώτη προτεραιότητα και σ’ αυτό το πλαίσιο, τα σεμινάρια θα συνεχιστούν και στο προσεχές διάστημα.

View this post on Instagram

Σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) στους προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΑΡΗ έλαβε χώρα την Τρίτη 08/09 στους χώρους του Α.Σ. Ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής, Λευτέρης Τσιλιγγόπουλος, παρέδωσε μαθήματα ΚΑΡΠΑ στους προπονητές του συλλόγου, οι οποίοι ενημερώνονται και εκπαιδεύονται τακτικά σε θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια ενός αγώνα ή μιας προπόνησης. Η ασφάλεια των αθλητών είναι πρώτη προτεραιότητα και σ’ αυτό το πλαίσιο, τα σεμινάρια θα συνεχιστούν και στο προσεχές διάστημα #ARISAC #ARISFOOTBALLACADEMY #ARIS

A post shared by Α.Σ ΑΡΗΣ – ARIS A.C. OFFICIAL (@aris_ac_official) on

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button