Διεθνή

Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα με οχτώ γκολ και χορταστική ισοπαλία στο Derby d’ Italia

Οι Ίντερ και Γιουβέντους χάρισαν μία μοναδική παράσταση σε όσους παρακολούθησαν το μεταξύ τους ντέρμπι για την 9η αγωνιστική της Serie A

Οι δύο υπερδυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου κονταροχτυπήθηκαν στο Τζιουσέπε Μεάτσα και το αποτέλεσμα δεν απογοήτευσε όποιον θέλησε να παρακολουθήσει αυτή τη μονομαχία. Το παιχνίδι περιείχε ανατροπές επί ανατροπών, νέα ρεκόρ και καμία από τις δύο να μη φεύγει νικήτρια χάρη στον Γιλντίζ.

Η Ίντερ προηγήθηκε με πέναλτι του Ζιελίνσκι αλλά η “γηραιά κυρία” με δύο γκολ των Βλάχοβιτς και Γουεά ανέτρεψε μέσα σε δέκα λεπτά το σκηνικό και έτσι στο 26′ το σκορ ήταν 1-2. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας όμως πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή, πριν κλείσει το ημίχρονο. Αρχικά, ο Μιχιταριάν και εν συνεχεία πάλι ο Ζιελίνσκι από την άσπρη βούλα έγραψαν το 3-2 και έσπασαν ρεκόρ μιας και ποτέ ξανά στην ιστορία της Serie A δεν είχαν επιτευχθεί πέντε τέρματα στο πρώτο ημίχρονο ενός Derby d’ Italia.

Στο δεύτερο μέρος ο Ντούμφρις με σουτ στο 53′ μεγάλωσε το προβάδισμα των “νερατζούρι” αλλά η Γιουβέντους δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη. Με δύο γκολ του 19χρονου Κενάν Γιλντίζ στο 71′ και το 82′ η ομάδα του Τιάγκο Μότα κατάφερε να μη φύγει με άδεια χέρια από το Μιλάνο.

Στο βαθμολογικό πίνακα η Ίντερ έμεινε στη 2η θέση με 18 βαθμούς αλλά πλέον στο -4 από τη πρώτη Νάπολι, ενώ στον ένα πόντο από αυτή και στους 17 πόντους βρίσκεται η Γιουβέντους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button