Ποδόσφαιρο

Ποδοσφαιρικό σόου! “Τάληρο” στον Απόλλωνα και…ώρα Ευρώπης

Βήμα τετράδας έκανε ο Άρης κερδίζοντας 4-0 τον Απόλλων Σμύρνης και φτάνοντας ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη

Σοβαρός ο Άρης, με “εκτελεστή” Ντιγκινί

Αποφασισμένος να επιβάλει τον ρυθμό του μπήκε ο Άρης στο παιχνίδι, οι κιτρινόμαυροι απείλησαν πρώτη φορά στο 5′ με σουτ του Ματέο Γκαρσία ενώ τρία λεπτά αργότερα και μετά από κόρνερ ο Βέλεθ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βαφέα.

Ο Νικολά Ντιγκινί ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση, πλάσαρε σωστά και άνοιξε το σκρο.

Στο 16ο λεπτό ο Λάρσον ανατράπηκε αλλά ο Λάμπρου έδωσε…κίτρινη κάρτα για θέατρο αντί για την εσχάτη των ποινών!

Ο Άρης απείλησε ξανά με σουτ του Λάρσον αλλά και του Ρζανακάκη, ενώ λίγο έλειψε ο Ντιγκινί να “ζευγαρώσει” τα τέρματα του όταν στο 27′ πλάσαρε από πλεονεκτική θέση με τον Άστρα να διώχνει σε κόρνερ.

Οι κιτρινόμαυροι απείλησαν και πάλι στο 43′ με σουτ του Ντιγκινί ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ματέο Γκαρσία σούταρε από καλή θέση με τον Άστρα να διώχνει σε κόρνερ στην τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου μέρους.

“Σόου” του Άρη και 4-0!

Με όρεξη μπήκε ο Άρης στο γήπεδο και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σιώπης απείλησε στο 51′ και τρία λεπτά αργότερα ο Τόνσο μετά από πάσα του Βαλεριάνου έγραψε το 2-0.

Μετά τον Τόνσο ήταν και πάλι σειρά του Ντιγκινί, στο 63ο λεπτό “βρήκε” την μπάλα μετά από γύρισμα του Μαρτίνες για να γράψει το 3-0!

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη συνέχισε να απειλεί, πλησίασε στο 4-0 με σουτ του Σιώπη (66′) και Μαρτίνες (77′) αλλά τελικά ήταν ο Γιουνές αυτός που “έβαλε την υπογραφή του” καθώς μετά από φάουλ του Ματίγια πήρε την κεφαλιά για να κάνει το 4-0!

Μετά από τον Γιουνές ήρθε και η ώρα του Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος με εκπληκτικό σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το τελικό 6-0!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button