Ποδόσφαιρο

Πληρώνει τις παλιές αμαρτίες ο Άρης! Σε επιτήρηση από την ΟΥΕΦΑ λόγω Οριόλ

Σε ανοιχτή γραμμή με την ΟΥΕΦΑ βρίσκεται η ΠΑΕ Άρης.

Σε επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε τους κιτρινόμαυρους ότι πλέον είναι σε επιτήρηση για ένα χρόνο λόγω της υπόθεσης Οριόλ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη πήρε ήδη 1.000.000 ευρώ και επειδή υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση 200.000 ευρώ πήγε στην ΟΥΕΦΑ. Το θέμα που δημιουργήθηκε ήταν για μερικούς μήνες, καθώς αντί ο ποδοσφαιριστής να πληρωθεί το Σεπτέμβριο, πληρώθηκε πρόσφατα.

Η ΟΥΕΦΑ έδειξε κατανόηση ότι λόγω covid και των δύσκολων καταστάσεων που υπήρχαν εξαιτίας της πανδημίας. Τότε προέκυψαν οικονομικές δυσκολίες για όλες τις ομάδες. Μεταξύ αυτών και ο Άρης με αποτέλεσμα η ΟΥΕΦΑ να βάλει τους κιτρινόμαυρους σε επιτήρηση για ένα χρόνο με την προϋπόθεση να είναι από δω και πέρα οι άνθρωποι του συλλόγου συνεπείς στους διακανονισμούς με τους ξένους παίκτες.

Τις παλιές αμαρτίες που κληρονόμησε ο Θόδωρος Καρυπίδης από εκείνους που διέλυσαν τον Άρη. Στην ουσία δεν υπάρχει ζήτημα διότι η υπόθεση Οριόλ διευθετήθηκε όπως και πολλών ακόμα ξένων πρώην παικτών που φόρεσαν τη φανέλα του Άρη.

Στην ουσία η ΟΥΕΦΑ αυτό που ζητάει όχι μόνο από τον Άρη, αλλά και από όλες τις ομάδες είναι να πληρώνουν στην ώρα τους. Κάτι που φυσικά από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης γίνεται εδώ και καιρό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button