Ποδόσφαιρο

Πλατέλλας: “ο Άρης είναι ένα μεγάλο κλαμπ, ήρθα λοιπόν εδώ για να τον βγάλουμε όλοι μαζί από τη δύσκολη θέση»

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι από χθες και επίσημα παίκτης του Άρης και σήμερα πήρε μια πρώτη γεύση από το νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι του, το Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την νέα σελίδα στην καριέρα του. ‘Οπως είπε χαρακτηριστικά:  «Ξέρω που ήρθα, μεγάλη ομάδα ο Άρης, όλοι μαζί για να επιστρέψει στην κορυφή».

Ο Πλατέλλας τόνισε αρχικά: «Είχα μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο τον τελευταίο καιρό, ο Άρης με πλησίασε, ήρθε να μιλήσουμε είναι μια μεγάλη ομάδα και έστω και την ύστατη στιγμή είμαι εδώ. Ξέρω που ήρθα, ξέρω γιατί είμαι εδώ, μια και ήρθα για να βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που πρέπει, στην κορυφή».

Στη συνέχεια υπογράμμισε:  ότι: «Κατά τη διάρκεια των επαφών οι άνθρωποι του Άρη έδειξαν πόσο με ήθελαν, ο πρόεδρος επίσης και εγώ από την πλευρά μου ήθελα να αγωνιστώ εδώ. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, ο Άρης είναι ένα μεγάλο κλαμπ, όπως ήταν και η ΑΕΚ που αγωνίστηκα, ήρθα λοιπόν εδώ για να τον βγάλουμε όλοι μαζί από τη δύσκολη θέση».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για το αγωνιστικό του στιλ είπε: «Είναι μέσα στο παιχνίδι μου το ένας εναντίον ενός, μου αρέσει να δημιουργώ φάσεις, να κάνουμε επιθέσεις και να δημιουργώ, αλλά και να σκοράρω, αλλά όλα αυτά θα πρέπει να τα δείξουμε στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει να μιλάω. Ήρθα για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις…»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button