Γενικά

Πλασάρης: «Η προσπάθεια μας θέλει να φέρει τον Άρη ψηλά και στο μαχητικό επίπεδο»

Ο Χρήστος Πλασάρης, είναι ο νέος έφορος και προπονητής του τμήματος kick boxing για τον σύλλογο των κιτρινόμαυρων, ενώ μίλησε στο Yellow Radio 101,7, με σκοπό να δώσει περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το ανερχόμενο άθλημα.

Το πως θα συνδυαστεί η αρμοδιότητα εφόρου και προπονητή: Όλα γίνονται με θέληση και σκληρή δουλειά.

Ποιοι είναι οι στόχοι και φιλοδοξίες για το τμήμα; Έχουμε ανεβάσει τον πήχη, ξεκινάμε σε λίγες μέρες σε έναν πολύ ωραίο, καινούριο και ανανεωμένο χώρο, με νέες προοπτικές για το τμήμα του kick boxing και MMA. Πολλά τμήματα για παιδιά, γυναίκες, αρχαρίους, προχωρημένους και επαγγελματίες αθλητές, για να ανεβάσουμε τον Άρη μας και να τον φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και στο μαχητικό επίπεδο.

Για ποιον λόγο να προτρέψει κάποιος τον οικείο του να ασχοληθεί με το kick boxing; Πλέον το kick boxing είναι και Ολυμπιακό άθλημα, θα το δούμε στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Μπορείτε φυσικά να φέρετε τα παιδιά σας εδώ, τους φίλους σας, τις γυναίκες σας. Θα υπάρχουν τμήματα, στα οποία θα υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι για εκπαίδευση και παιδιά και γυναίκες και επαγγελματίες αθλητές. Δεν φοβόμαστε τίποτα, δουλεύουμε με μεθόδους του εξωτερικού, αποφεύγουμε τα χτυπήματα στο κεφάλι, προπονούμαστε με τις νέες μεθόδους του εξωτερικού που περιλαμβάνουν χτυπήματα στα γάντια και χτίζουμε ένα επίπεδο παραπάνω.

Υπάρχει η επιθυμητή προσέλευση; Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα και περιμένουμε όλο τον κόσμου του Άρη, να μας στηρίξει και όλους τους ανθρώπους να έρθουν, να δοκιμάσουν και εν τέλει να συνεχίσουν την προπόνηση.

Πώς μπορούν οι υποψήφιοι αθλητές να επικοινωνήσουν μαζί σας; Επί της Παπαναστασίου είναι το γυμναστήριο, θα μπορεί ο καθένας να επικοινωνεί ο καθένας ότι στιγμή θέλει μαζί μου στο τηλέφωνο 6943993300, ή στο [email protected], είναι η διεύθυνση email μας, ενώ θα μπορείτε σύντομα να μας κάνετε και follow στο Instagram, στην νέα μας σελίδα Aris Kick Boxing MMA. Εκεί θα ανακοινώνονται όλα τα νέα, όχι μόνο στο Instagram, αλλά και στο facebook, όπως και σε όλες τις σελίδες του ΑΣ Άρης. Εκεί θα βρείτε τις ώρες της ομάδας, τα τμήματα και κάθε νέο που θα προκύπτει.

Πώς ξεκινήσατε ο ίδιος το kick boxing; Εγώ ξεκίνησα από μικρός στα μαχητικά αθλήματα, πέρασα από διάφορα στάδια, κατέληξα στο kick boxing και το MMA, έχω επαγγελματικούς αγώνες και διακρίσεις, οι οποίες θα αναγραφούν σύντομα σε όλα τα προφίλ της σχολής. Από μικρός ήμουν «άτακτο» παιδί, έψαχνα κάπου να ξεδώσω και να προπονηθώ. Τελικά, τα μαχητικά αθλήματα μου προσέφεραν πολλά περισσότερα, πειθαρχία, ευγένεια, αγάπη, στήριξη, να βοηθάω τους άλλους, πολλά περισσότερα από όσα νομίζει ο κόσμος. Ήταν μια παρότρυνση να ξεκινήσω τα μαχητικά αθλήματα, ξεκίνησα να προπονούμαι, μετά από πολλά χρόνια ξεκίνησα τον μαχητικό αγώνα, την επαγγελματική μου σταδιοδρομία.

Η αδρεναλίνη και η γυμναστική που προσφέρει αποτελούν κίνητρα να ασχοληθείς, είναι πάρα πολύ ωραία γυμναστική, δεν έχει σχέση με την συνηθισμένη, στην οποία απλά πηγαίνουμε σε ένα γυμναστήριο. Είναι κάτι διαφορετικό και δεν το βαριέσαι ποτέ γιατί εξελίσσεσαι, μαθαίνεις καινούρια πράγματα και δεν είναι κάτι που θα κάνεις σε καθημερινή βάση και θα σου προκαλέσει την αίσθηση ρουτίνας.

Η κορυφαία στιγμή της καριέρας σας: Είναι η ζώνη που έχω κερδίσει στο εξωτερικό, σε μεγάλη διοργάνωση, που εκείνη την περίοδο διοργανώνοταν στο Καζακστάν, αυτό γίνεται σε όλη την Ασία βέβαια. Είναι πολύ δημοφιλή στην Ασία όλα τα μαχητικά σπορ. Σε λίγο θα είναι και στην Ελλάδα δημοφιλή.

Τέλος, τα οφέλη της ενασχόλησης του Μπεναλουάν με το kick boxing στον ελεύθερο χρόνο του: Μπορεί άψογα να ασχοληθεί, δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές, είναι και πολλοί άλλοι αθλητές που το επιλέγουν και όχι μόνο αθλητές, ακόμα και μοντέλα το επιλέγουν γιατί είναι ένας εξαίρετος τρόπος γυμναστικής. Σε βοηθάει στην δύναμη, στην έκρηξη, στην ευλυγισία του σώματος σου, οπότε αυτά τον βοηθούν και στο ποδόσφαιρο. Βοηθάει γενικότερα στην δύναμη, στην αντοχή, την έκρηξη, σε ένα σύνολο πραγμάτων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button