Μπάσκετ

Πλήρωσε την κακή του άμυνα ο Άρης, ήττα (95-79) στην Πυλαία

Λάθη, προβληματισμός και προβλήματα στην άμυνα

Το ντέρμπι ξεκίνησε με προβάδισμα των γηπεδούχων έως το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, λόγω της αδυναμίας του Άρη στην άμυνα. Τα 4/6 τρίποντα των Μποχωρίδη, Μπελ και Νταλό και οι 2/2 βολές του ΜακΓκι έδωσαν ανάσες στους “κιτρινόμαυρους”. Η ευστοχία και τα τρίποντα που σημείωσε ο ΠΑΟΚ διατήρησαν την διαφορά με τον διαιτητή να σφυρίζει το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου 28-18.

Δεν βελτίωσε την άμυνα του ο Άρης, παρέμεινε η διαφορά

Διατηρήθηκε η διαφορά κατά την διάρκεια του 2ου δεκαλέπτου. Εντυπωσιακά τα δύο τρίποντα του Τζόουνς και το ένα του Βεργίνη, όμως οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου δεν κατάφεραν να δείξουν ένα καλύτερο αμυντικό πρόσωπο, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με σκορ 52-38.

Ίδιο σκηνικό, στο -15 οι κιτρινόμαυροι

Με κάρφωμα του Λάκι Τζόουνς ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο, αυτό ήταν όμως και το μόνο αισιόδοξο μήνυμα έως και τα μισά της τρίτης περιόδου, καθώς στην συνέχεια η ομάδα του Η.Παπαθεωδόρου έφτασε μέχρι και το +17 (61-44).

Έφτασε κοντά στην ανατροπή, δεν άντεξε στο τέλος

Το καλύτερο διάστημα του είχε ο Άρης στην τέταρτη περίοδο μειώνοντας έως και τους 3 πόντους (78-75) στο 35′ με τρίποντα των Μποχωρίδη και Χάρις και 2/2 βολές του Φλιώνη, από εκεί και πέρα όμως οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου πέτυχαν μόλις 4 πόντους, δέχθηκαν άλλους 17 και γνώρισαν την ήττα στο κλειστό της Πυλαίας.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button