Ποδόσφαιρο

Παντζιαράς: “Πλέον όλοι πήραν το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο χρειάζεται τον Άρη”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν προπονητής; τερματοφυλάκων της ομάδας γυναικείου ποδοσφαίρου των κιτρινόμαυρων, Γιώργος Παντζιαράς.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για την παρουσία του στο γυναικείο ποδόσφαιρο του Άρη ανέφερε:

Είμαι στο γυναικείο ποδόσφαιρο, έχω αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της ομάδας, έχω δυο χρόνια μαζί με τον κ.Βουτσά , τον υπεύθυνο του τμήματος και φέτος προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Για το ότι η ομάδα αγωνίζεται σε κάποια από τα εκτός έδρας παιχνίδια της στο Κλεάνθης Βικελίδης:

Είναι ευκαιρία που παίζουμε παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης να έρθει να βοηθήσει και ο κόσμος, έχουμε ανάγκη τον κόσμο, και τα κορίτσια και όλη η ομάδα.

Για τις διαφορές στην ομάδα του γυναικείου ποδοσφαίρου:

Πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι πιο πειθαρχημένες, ευτυχώς έχω καλά κορίτσια, είναι παιδιά που θέλουν να μάθουν.α

Για το πως πρέπει να πορευτεί ο Άρης την φετινή χρονιά στην Football League:

Δεν πρέπει να κοιτάμε τι έκαναν οι υπόλοιποι, πρέπει να βλέπουμε τι κάνουμε εμείς και όσο τα αποτελέσματα είναι θετικά δεν έχει τίποτα να φοβάται ο Άρης.

Θεωρώ ότι έγιναν καλές κινήσεις φέτος, είδαν οι παράγοντες της ομάδας τα λάθη που έγιναν πέρυσι και νομίζω ότι και με τον ερχομό του κ.Σπανού η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα να ανέβει στην Α’ Εθνική.

Για τον Δημήτρη Σπανό:

Για να είμαι ειλικρινείς είχα ρωτήσει τον γιο μου που είναι γνώστης της Β’ Εθνικής, μου είπε πολύ καλά λόγια για τον κ.Σπανό ο οποίος τα επιβεβαιώνει μέσα στο γήπεδο.

Για το ξεκίνημα του Άρη στην Football League:

Ξεκίνησε πολύ καλά η ομάδα, έκανε δυο νίκες, θεωρώ ότι οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες θα συνεχιστούν, αλλά και όταν δεν παίζουμε καλά πρέπει να παίρνουμε την νίκη γιατί οι εμφανίσεις θα ξεχαστούν, οι βαθμοί μένουν.

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα:

Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών αλλά στο τέλος μείναμε με τους τρεις βαθμούς το οποίο είναι και το ζητούμενο στην κατάσταση που βρισκόμαστε.

Για τον Παύλο Μυροφορίδη:

Είναι πολύ καλός γνώστης, όπου δούλεψε έφερε αποτελέσματα.

Νομίζω ότι μαζί με την βοήθεια του κ.Μυροφορίδη δεν θα έχουμε πρόβλημα, πιστεύω ότι η ομάδα θα ανέβει στην Α’ Εθνική γιατί το ποδόσφαιρο χρειάζεται τον Άρη.

Για το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς:

Αν και δεν πήγα στο γήπεδο γιατί είχαμε προπόνηση αλλά από ότι έμαθα και είδα αυτή η δυναμική του κόσμου έδωσε σε όλους το μήνυμα ότι ο Άρης ανήκει στην Α’ Εθνική.

Και πιστεύω και εύχομαι ο κόσμος να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα, έστω και τώρα που είμαστε στην Β’ Εθνική.

Για τα χρόνια που έπαιξε στον Άρη και μάλιστα η ομάδα αγωνιζόταν συνεχώς σε γεμάτο γήπεδο:

Είμαι τυχερός που έζησα εκείνα τα χρόνια και εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας να ζήσουν παρόμοιες στιγμές, ο Άρης έχει την δυναμική και την ιστορία ώστε να φτάσει πάλι σε τέτοιο επίπεδο.

Για τον θρίαμβο επί της Περούτζια και την προ ημερών επέτειο:

Ειλικρινά όταν έβλεπα το video με τις φάσεις πήγα πολλά χρόνια πίσω και θυμήθηκα πολύ ωραίες στιγμές.

Για τον κόσμο:

Είμαι αισιόδοξος ότι όλοι θα είμαστε την Κυριακή στο γήπεδο για να βοηθήσουμε την ομάδα και να προσθέσουμε 3 βαθμούς.

Για το πως ήρθε στον Άρη:

Έπαιζα στον ΑΠΟΕΛ, εκεί υπήρχε ένας στρατιωτικός που ήταν φανατικός Αρειανός, έβλεπε ποδόσφαιρο και έκανε εισήγηση στο συμβούλιο του Άρη για να μεαποκτήσουν.

Τότε ακουγόταν ότι με ήθελε ο Άρης, πρώτος ήρθε να με δει ο Π.Α.Ο.Κ., αλλά τελικά ήμουν τυχερός που ο ΑΠΟΕΛ τα βρήκε με τον Άρη.

Είχα έρθει με προπονητή τον Τσατσέφκι που με ήξερε καθώς είχε εργαστεί στον Άρη Λεμεσού, χάρηκα που τον γνώρισα, είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία.

Γενικότερα είμαι πολύ τυχερός γιατί είχα κάποιους από τους καλύτερους προπονητές, περάσαμε μεγάλες στιγμές που ελπίζω να ζήσουν και οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Έχουμε να θυμόμαστε, Μπενφίκα, Σεντ Ετιέν, Ίπσουιτς, έυχομαι και στα νέα παιδιά να ζήσουν κάτι τέτοιο.

Για το παιχνίδι που δεν θα ξεχάσει:

Δεν θα ξεχάσω τα δυο παιχνίδια με Ηρακλή και Παναθηναικό στο κύπελλο, με τον Παναθηναικό παίζαμε στο Χαριλάου, απέκρουσα τότε δυο πέναλτι σε κάθε αγώνα και βγαίνοντας από το γήπεδο δεν κατάλαβα πως βρέθηκα στο γήπεδο γιατί ήμουν πάνω στους ώμους των οπαδών της ομάδας.

Ενώ τέλος για τον Άρη του σήμερα είπε:

Εύχομαι να είναι αυτή η χρονιά η τελευταία δύσκολη, ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button