Μπάσκετ

Πισωγύρισμα…Απερίσκεπτος και επιπόλαιος ο Άρης, έχασε από τον Κολοσσό (75-81)

Ανατρεπτική ήττα για τον Άρη (75-81) από τον Κολοσσό Ρόδου στον εντός έδρας αγώνα. Παρά την δυναμικότητα  και την καλή άμυνα που έβγαλαν οι “κιτρινόμαυροι”, ο αντίπαλος κατάφερε να υπερισχύσει και να πάρει το αποτέλεσμα.

1ο δεκάλεπτο…δυναμική εμφάνιση και λάθη στην άμυνα που επέτρεψαν τον αντίπαλο να μειώσει την διαφορά

Με το… δεξί μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης με πρώτο πόντο στον αγώνα από τον Γκάρι ΜακΓκί. Με δύο τρίποντα από τους Μπελ και Τολιόπουλο, οι “κιτρινόμαυροι” κάνουν εύκολα την διαφορά στο 10-3. Ο Κολοσσός δεν αποτέλεσε απειλή ούτε λεπτό. Ο Άρης διατήρησε την διαφορά μέχρι τα τελευταία 2′ όπου επέτρεψε στον Κολοσσό να μειώσει την διαφορά στο 19-17

2ο δεκάλεπτο…με Χάρις, πάθος και άμυνα

Με ισοφάριση του Κολοσσού ξεκίνησε το 2ο δεκάλεπτο. Με δυο τρίποντα των Τολιόπουλο και Τζόουνς, ο Άρης πήρε και πάλι το παιχνίδι στα χέρια του. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν την διαφορα (29-25) με φάοουλ του Φλιώνη και τον Πίνγκστον να “εκτελεί” 2/2 βολές. Πρωταγωνιστής του δεκαλέπτου αδιαμφισβήτητα ήταν ο Ραμόν Χάρις με δυο σημαντικά τρίποντα που έδωσαν ανάσες στο Άρη και έφτασαν την διαφορά στους 12 πόντους (38-25). Με σκληρή άμυνα και καλή εικόνα οι “κιτρινόμαυροι” πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά 11 πόντων (43- 32).

3ο δεκάλεπτο… σταθερός και εύστοχος ο Άρης 

Την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο κάνει ο ΜακΓκι με δυο πόντους και τον Άρη να διατηρεί την διαφορά με τρια τρίποντα των Νταλό (1) και Μπελ (2). Η ευστοχία των αντιπάλων από την γραμμή των τριπόντων όμως, αύξησε την πίεση για τον Άρη και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν 58-55. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν τα έβαλαν κάτω και τελείωσαν το 3ο δεκάλεπτο με 62-57.

4ο δεκάλεπτο… ανατροπή και ένας διαφορετκός Άρης

Πεδίο μάχης αποτέλεσαι το 4ο δεκάλεπτο με τον Άρη να πιέζει και τον Κολοσσό να προσπαθεί να μειώσει και να προηγηθεί όπως και το πετυχαίνει με ένα σερί 11 πόντων. Άστοχος και απερίσκεπτος ο Άρης έχασε το δικό του παιχνίδι τα τελευταία λεπτά του αγώνα με τελικό σκορ 75-81.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button