Ποδόσφαιρο

Πισωγύρισμα! Αμυντικά λάθη, μέτριος στην επίθεση και ήττα στο Αγρίνιο

Πολύ κακή ήταν η απόδοση του Άρη στο Αγρίνιο με τους κιτρινόμαυρους να κάνουν τραγικά αμυντικά λάθη

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Με 4-4-1-1 ο Άρης. Στο τέρμα ο Κουέστα, δεξιά στην άμυνα ο Σόουζα, με τον Κόρχουτ αριστερά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Βέλεθ και Δεληζήσης. Στα χαφ ο Σάσα με τον Μπα, δεξιά στην επίθεση ο Φετφατζίδης, αριστερά ο Γκάμα, με τον Λάρσον πίσω από τον Ντουρμισάι.

ΚΑΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Άρη να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του, δίνοντας την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να δημιουργήσει τις πρώτες ευκαιρίες. Οι παίκτες του Μίχελ Ένινγκ δεν είχαν ηρεμία στο παιχνίδι τους, με εμφανή την δυσκολία των μέσων να δώσουν ρυθμό στο παιχνίδι του Άρη, ενώ δεν έλειψαν και αβίαστα λάθη από την άμυνα και κυρίως τον Βέλεθ.

Μία επικίνδυνη σέντρα στο 9΄, ανάγκασε τον Ντουρμισάι να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ τα σουτ των Τζανακάκη και Ντάλσιο, στο 16΄και το 17΄, κατέληξαν στην αγκαλιά του Κουέστα, που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα.

ΑΝΕΒΑΣΕ ΡΥΘΜΟ, ΑΛΛΑ…

Πρώτη σημαντική ευκαιρία για τον Άρη στο 24΄. Δυνατό σουτ του Σάσα με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, λίγο πάνω από την εστία του Κνετ! Νέα τελική για τον Άρη στο 26΄. Ωραία γύρισε το κορμί του ο Ντουρμισάι, στην πάσα του Κόρχουτ, το σουτ πέρασε εκτός εστίας του Παναιτωλικού. Καλή σέντρα του Γκάμα στο 28΄, ο Γιοβάνοβιτς απομάκρυνε με το κεφάλι, πριν ο Βέλεθ την σπρώξει στα δίχτυα! Κόντρα επίθεση με τον Φέτφα στο 39΄, που έδωσε στον Λάρσον, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Κνετ!

Τελευταία σημαντική ευκαιρία για τον Άρη, η πάσα του Γκάμα (αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 42΄), στον Κόρχουτ, που βρήκε τον Λάρσον κοντά στο πέναλτι, με τον Σουηδό να πλασάρει, αλλά να βλέπει την μπάλα να κοντράρεται στον Γιοβάνοβιτς και να καταλήγει στην αγκαλιά του σταθερού Κνετ!

Το 0-0 σφράγισε το πρώτο ημίχρονο, με τον Άρη να έχει μία μέτρια παρουσία, με αρκετά λάθη, κατοχή μπάλας που αποδείχθηκε ανούσια σε μεγάλο βαθμό και κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια.

ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε πιο δραστήριος, με τον Φετφατζίδη να παίρνει περισσότερο την μπάλα στα πόδια του και να απειλεί τους γηπεδούχους. Ατομική ενέργεια και σουτ του Φετφατζίδη εκτός μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Κνετ στο 51΄. Ντρίμπλα και γύρισμα του Φέτφα από τα δεξιά, δεν πρόλαβε ο Ντιγκινί, απομάκρυνε ο Σιέστεντ στο 53΄.

Ο Μπα έκανε το… δώρο στον Ρόσα και ο Παναιτωλικός στο 58΄, άνοιξε το σκορ (1-0). Σε κόρνερ του Τζανακάκη, ο μέσος του Άρη με το στήθος… έστρωσε στον αντίπαλό του, ο οποίος σούταρε, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Κουέστα.

Ο Βέλεθ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του στο 60΄, πέρασε ελάχιστα άουτ! Σέντρα του Σόουζα, στο 66΄, στην κίνηση σουτ του Ντιγκινί, η μπάλα βρήκε στον Λιάβα, μπλόκαρε ο Κνετ.

Το 2-0 για τον Παναιτωλικό έγινε και πάλι από λάθος, αυτή τη φορά του Τόνσο που έχασε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, με τον Ντάουντα να γυρίζει και τον Ρόσα, να κρεμάει τον Κουέστα στο 73΄ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Άρη.

Ευκαιρία για τον Άρη στο 86΄, με τον Μαρτίνες να βρίσκει στο πέναλτι τον Ντιγκινί που σημάδεψε με το κεφάλι αμαρκάριστος τον Κνετ!

Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Άρη να αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πως εκτός έδρας δυσκολεύεται πολύ να κερδίσει, καθώς έχει μόλις μία νίκη…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Ρόσα, Ντάλσιο, Αλβάρες (81΄Μαλής), Κέβιν, Ντάουντα, Τζανακάκης (λ.τρ. 62΄Μουνιέ), Λιάβας (88΄Μαρτιάλ), Σιέστεντ

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Σόουζα, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ (83΄Μαρτίνες), Σάσα, Μπα (64΄ Τόνσο), Λάρσον, Γκάμα (λ.τρ. 42΄Ντιγκινί), Φετφατζίδης, Ντουρμισάι

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής) – Σαμοΐλης (Αθηνών)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Μανούχος (Αργολίας) – Δημόπουλος Μ. (Δ. Αττικής)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button