Ποδόσφαιρο

«Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε στην Τούμπα»

Αισιοδοξία από τον νεαρό, Μάριο Τζαβίδα

Εκ των σκόρερ του Ατρόμητου στο 3-1 της πρεμιέρας επί του ΟΦΗ αλλά και ο μόνος Ελληνας που βρήκε δίχτυα στην 1η αγωνιστική της Super League, ήταν ο Μάριος Τζαβίδας. Ο 18χρονος φορ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την νέα σεζόν και μάλιστα έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επερχόμενη (28/8) αναμέτρηση της ομάδας του στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Mεταξύ άλλων, είπε:

Για το ότι έφυγε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού για τον Ατρόμητο: «Από τις πρώτες μέρες που μίλησα με τους ανθρώπους του Ατρόμητου κατάλαβα πόσο ήθελαν να με βοηθήσουν. Οποιο παιδί ακούει να του μιλάνε έτσι, θα θεωρήσει ότι είναι το σωστό. Σκέφτηκα ότι θα με βοηθήσει αυτή η απόφαση να κάνω το βήμα».

Για την προετοιμασία: «Πέρασε πολύ καλά. Είμαστε αισιόδοξοι από την εικόνα των φιλικών, έχουμε και πολύ καλά αποδυτήρια. Η χρονιά θα πάει καλά, θα ‘κυνηγήσουμε’ τα play offs και στο Κύπελλο θα πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πέρυσι είχαμε αλλάξει τρεις προπονητές, φέτος κάναμε καινούρια αρχή».

Για τις φιλοδοξίες του: «Θέλω να καθιερωθώ στον Ατρόμητο και στην Εθνική Ελλάδας. Ως παιδί κάνω πολλά όνειρα. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο».

Για το πρότυπό του: «Μου αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του Μπενζεμά, αλλά ο καλύτερος παίκτης του κόσμου είναι ο Μέσι».

Για το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Εμείς πηγαίνουμε για την νίκη, είμαστε σίγουροι, είμαστε προετοιμασμένοι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button