Ποδόσφαιρο

Πικρή ήττα (1-0) στον Βόλο για τον Άρη που προβληματίζει

Ένας μπερδεμένος Άρης εμφανιστηκε στον Βόλο και γνώρισε την ήττα με 1-0, προβληματίζοντας λόγω τόσο εικόνας όσο και αποτελέσματος

Ξεκίνησε καλύτερα, “μίλησε” ο Κουέστα όταν κινδύνευσε:

Πιο ορεξάτος μπήκε ο Άρης στο παιχνίδι, έχοντας την κατοχή στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και απειλώντας στο δεύτερο μόλις λεπτό με κεφαλιά του Ντιγκινί, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιάννη Φετφατζίδη.

Παρά του ότι ξεκίνησαν πιο δυνατά όμως, οι κιτρινόμαυροι απειλήθηκαν τρεις φορές στα πρώτο είκοσι λεπτά, με τον Κουέστα να κάνει δυο σημαντικές επεμβάσεις. Αρχικά ο Ισπανός είπε “όχι” σε σουτ του Μουνίθ στο τέταρτο λεπτό, ενώ στο 16′ έκανε σημαντική επέμβαση στο σουτ του Ζοάο.

Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα ο Γέντρισεκ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά η κεφαλιά του κατέληξε άουτ, με το 0-0 να παραμένει.

Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια του παιχνιδιού, με τον Άρη να απειλεί και πάλι στο 34ο λεπτό, με μακρινό σουτ του Σάσα το οποίο έστειλε σε κόρνερ ο Δημόπουλος πριν χρειαστεί να επέμβει ο Γκαραβέλης. Από το κόρνερ αυτό ο Ροζ προσπάθησε να απειλήσει, παίρνοντας μια κεφαλιά, η οποία όμως κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Βόλου.

Αυτή ήταν και η τελευταία ουσιαστική ευκαιρία για το πρώτο μέρος, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Λάθη, γκολ και πάλι δοκάρι…

Ο Παντελίδης έφερε τον Μαντσίνι πίσω από τον Ιντέγε στο δεύτερο ημίχρονο και τον Φέτφα στο δεξί άκρο της επίθεσης. Μετά από ένα οκτάλεπτο, το διαφοροποίησε ξανά, φέρνοντας τον Αργεντινό και πάλι στο δεξί άκρο.

Στο 54΄ο Σάσα υπέπεσε σε πέναλτι, με τον Γέντρισεκ να στέλνει στην άλλη γωνία της εστίας του τον Κουέστα και να ανοίγει το σκορ 1-0. Ο Άρης πλήρωσε την μετριότητά του και βρέθηκε από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με την πλάτη στον τοίχο.

Σάσα και Σούτνγκρεν έπαιξαν το ένα-δύο, στο 70΄, σουτ του Βραζιλιάνου από πλάγια θέση, άουτ! O Φέτφα με το αριστερό από τα δεξιά, κόρνερ ο Γκαραβέλης στο 72΄.

Στο 82΄η μεγαλύτερη ευκαιρία του Άρη. Γύρισμα του Γκάμα (επέστρεψε μετά τον περασμένο Ιανουάριο) ο Ντιγκινί την προβολή, απόκρουση του Γκαραβέλη στο δοκάρι και μετά ξανά στο σώμα του γκολκίπερ του Βόλου με το 1-0 να παραμένει!

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Άρη να προσπαθεί να αντιδράσει μετά το γκολ, αλλά να μην φτάνει σε αυτό, μένοντας χωρίς νίκη για δεύτερο σερί ματς, γνωρίζοντας παράλληλα την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button