Ποδόσφαιρο

Πικρή ήττα, τεράστιο πισωγύρισμα…

Κακός ο Άρης, έχασε με 1-3 από τον Ατρόμητο και δεν έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί

Ο Άρης ήθελε να “γράψει” το τρίτο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του αλλά τελικά δέχτηκε τρία γκολ και έχασε με 1-3 από τον Ατρόμητο. Σε μια περίοδο που οι “κίτρινοι” έδειχναν να “ανεβαίνουν”, γνώρισαν μια ήττα-πισωγύρισμα. To δεύτερο 45λεπτο ήταν κακό για τον Άρη και το “πλήρωσε”.

Ο Ατρόμητος προειδοποίησε με Ρομπάιγ και μετά σκόραρε με Φριντζόνσον

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι παίκτες του Ατρομήτου έκαναν δυνατά μαρκαρίσματα ενώ στο 14′ μετά από καλή προσπάθεια του Σουλεϊμάνοφ, ο Άρης κέρδισε κόρνερ αλλά αυτό πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 16′ η κατοχή “έδειχνε” 68-32% για την ομάδα του Μάντζιου. Στο 19′ μετά από πάσα του Μοντόγια, ο Σουλεϊμάνοφ έκανε το σουτ αλλά ο Τσιντώντας απέκρουσε σε κόρνερ. Ακολούθησε μια επικίνδυνη στιγμή από πλευράς του Ατρομήτου στο 22′ όταν βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ όμως πλάσαρε άουτ. Στο 26′ το σ’υνολο του Ιλιτς έκανε το 0-1.

Επειτα από επίθεση από τους Περιστεριώτες και γύρισμα από τα δεξιά, ο Φριντζόνσον πρόλαβε τον Μπράμπετς και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ενα σουτ του Φεράρι στο 28′ ήταν κακό, στην συνέχεια ο Μορόν προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει όταν σούταρε από πλάγια θέση. Αργότερα, στο 32′, ο Άρης κέρδισε ένα φάουλ, σαν κοντινό κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του Βερστράτε, ο Μπράμπετς βρέθηκε στη πορεία της μπάλας ωστόσο δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Κερδισμένο πέναλτι ο Παναγίδης, ο Φαμπιάνο το έχασε αλλά με… ριμπάουντ έγινε το 1-1

Στο 36′ ο Παναγίδης που ήταν αρκετά δραστήριος, κέρδισε πέναλτι. Ηταν ένα μαρκάρισμα πάνω στη γραμμή και ο Διαμαντόπουλος έδειξε την βούλα. Ο Φαμπιάνο εκτέλεσε, ο πορτιέρο του Ατρομήτου το “έβγαλε” αλλά ο Βραζιλιάνος πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από ωραίο σόλο του Παναγίδη, ο Μορόν πάσαρε στον Μενέντες που βρέθηκε στο έδαφος, με τον ρέφερι να δείχνει πως δεν υπάρχει παράβαση. Ως το τέλος του πρώτου μέρους, δεν άλλαξε κάτι.

Nέο προβάδισμα ο Ατρόμητο μετά από πέναλτι σε βάρος του Βερστράτε

Η πρώτη καλή φάση στο δεύτερο μέρος ανήκε στον Ατρόμητο. Μετά από κερδισμένο φάουλ από τα αριστερά ο Τσιακμάκης από πολύ πλεονεκτική θέση πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 53′ έγινε το 1-2 για τον Ατρόμητο. Δόθηκε παράβαση όταν ο Βερστράτε βρήκε αντίπαλό του με τον αγκώνα. Ο Κουέστα έπεσε σωστά, αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει και ο Βαλένσια σκόραρε. Ο Άρης δεν μπήκε καλά στο β’ μέρος και το “πλήρωσε”. Ο Μενέντες βγήκε εκτός αγώνα στο 60′ και στη θέση του πέρασε ο Σαμόρα ενώ στο 63′ ο Αζεβέδο έριξε κάτω τον Μορόν όταν έφευγε απέναντι από τον αντίπαλο πορτιέρο, ήταν παράβαση έξω από την περιοχή αλλά ο Διαμαντόπουλος δεν “συγκινήθηκε”.

Kακός ο Άρης στο β’ μέρος και 1-3

Στο 68′ ο Κάρλσον αντικατέστησε τον Παναγίδη, με τον Σουηδό μετέπειτα να μην μπορεί να βάλει σωστά το πόδι του μετά από γύρισμα του Σαμόρα και έτσι χάθηκε η ευκαιρία. Στο 72′ ο Καμαρά σκόραρε και το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ο Άρης εξακολουθούσε να μην είναι καλός στο β’ 45λεπτο έχοντας προβλήματα στο χώρο του κέντρου. Δεν έβρισκε λύσεις, δυσκολευόταν και στο 77′ “γράφτηκε” το 1-3. Σκόρερ ήταν ο Καμαρά με σουτ από τα αριστερά και με αυτό το τέρμα ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του. Στο 84΄ οι Βερστράτε και Σουλειμάνοφ βγήκαν εκτός, πέρασαν στο ματς οι Τζούρασεκ και Πάρντο. Στο 90′ ο Τσιντώτας απέκρουσε σουτ του Νταρίντα, υπήρχε δοκάρι με τον Φαμπιάνο λίγο πριν την λήξη και το παιχνίδι τελείωσε με 1-3.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (84’ Τζούρασεκ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (84’ Πάρντο), Παναγίδης (68’ Κάρλσον), Μενέντες (60’ Σαμόρα), Μορόν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ασεβέντο, Ιμερέκοβ (46’ Τσακμάκης), Γκονζάλες (89’ Κουέν), Κούντε Καμαρά, Ρομπάιγ (70’ Έρλινγκμαρκ), Φρίντγιονσον (70’ Ανγκιέλσκι), Βαλένσια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button