ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πικέ: «Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι η Μπαρτσελόνα δεν εξαγόρασε διαιτητές»

Συνέντευξη σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό έδωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, λέγοντας πως η Μπαρτσελόνα δεν εξαγόρασε διαιτητές μέσω του αντιπροέδρου Νεγκρέιρα, αναφέροντας πως αν ήθελε να το κάνει υπήρχε πολύ πιο απλός τρόπος.

Οι δηλώσεις του παλαίμαχου (πλέον) Ισπανού ποδοσφαιριστή:

«Αν θέλεις να πληρώσεις έναν διαιτητή, απλά κάθεσαι στη θέση σου, του δίνεις τα χρήματα ”μαύρα” και τελείωσε. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από το να πας στον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας.

«Οι παίκτες δεν ήξεραν κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν η πρόθεση του εν λόγω κυρίου ήταν να βοηθήσει σε αυτό, αλλά εμείς ως παίκτες μείναμε εκτός. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Μπαρτσελόνα και τους ανθρώπους που διοικούν αυτή τη στιγμή.

«Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ θέλουν να μας στιγματίσουν, ήμασταν στη χρυσή εποχή μας και η ομάδα μας ήταν μακράν ανώτερη. Δεν είναι μόνο ότι κερδίσαμε τίτλους, αλλά το πώς τους κερδίσαμε. Δεν εξαρτηθήκαμε από τον διαιτητή, είτε για καλό είτε για κακό.

Καταλαβαίνω γιατί πήρε θέση η Ρεάλ Μαδρίτης. Η πίεση των οπαδών τούς έκανε να ενδώσουν. Είναι περισσότερο θόρυβος παρά οτιδήποτε ουσιαστικό».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button