Ποδόσφαιρο

Πιθανό του Παντελίδη στον Ατρόμητο

Δύσκολα είναι τα πράγματα στον Ατρόμητο, με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου να παίζει το κεφάλι του απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή της προσπάθεια στη Super League 1. Έχοντας συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς, μετά από 4 αγωνιστικές στη Super League 1, μετρώντας 2 ήττες και 2 ισοπαλίες, βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα, η τελευταία ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη (2-1) αύξησε ακόμα περισσότερο την γκρίνια στον Ατρόμητο.

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι ο επόμενος αγώνας κόντρα στον Παναιτωλικό έχει χαρακτήρα τελικού, με τον ίδιο να φημολογείται πως παίζει το «κεφάλι» του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εντός γηπέδου, παράλληλα, είχε κάνει γρήγορη αλλαγή τον Ταλ Καχίλα, μια από τις πιο αμφισβητούμενες επιλογές του, κατανοώντας το πόσο δυσχερής γινόταν η κατάσταση.

Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος φημολογείται ότι παρέμεινε στο πόστο του και λόγω του υψηλού συμβολαίου που έχει υπογράψει με τον Ατρόμητο και το οποίο είναι αρκετά δύσκολο να «σπάσει». Το συμβόλαιό του είναι «βαρύ» και κοστίζει περίπου 210 χιλιάδες ευρώ, κάτι που δεν καθιστά εύκολη σε καμία περίπτωση την αποδέσμευσή του, με αποτέλεσμα να πάρει ακόμη μια ευκαιρία. Ωστόσο, όπως αναφέρει το «sdna.gr» αυτή θα είναι λογικά και η τελευταία του, καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, έχει ήδη βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Ο λόγος για τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος αποχώρησε μόλις πριν από λίγο καιρό από τον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός από τότε βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, με το όνομα του να έχει ακουστεί ήδη για κάμποσες ομάδες. Πλέον, αν ευσταθεί το δημοσίευμα του εν λόγω Μέσου, ο Παντελίδης σε ενδεχόμενο αρνητικού αποτελέσματος του Ατρομήτου κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει την τεχνική του ηγεσία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button