Μπάσκετ

Πετρομελίδης: “Αθόρυβος και ακούραστος εργάτης ο Βασίλης, για πάντα στις μνήμες μας”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο αδελφικός φίλος του Βασίλη Βουρτζούμη και πρώην μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ, κ.Λάζαρος Πετρομελίδης

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Τον Βασίλη τον γνώριζα πριν πολλά, πολλά χρόνια, ήμουν πολύ φίλος με τον αδερφό του τον Βαγγέλη, γνώριζα και την μητέρα του, και όλη η οικογένεια ήταν άνθρωποι που όλοι αξίζουν πολλά σαν οικογένεια.

Ο Βασίλης ήταν στον Άρη πολλά χρόνια, είχα την τύχη να τον έχω και όταν ήμουνα στην ΓΕΝΕΣΙΣ και γενικά τον έβλεπα και σαν άνθρωπο, και την δουλειά του.

Είναι ένας άνθρωπος που έκανε κάποια πράγματα χωρίς κανείς να το καταλαβαίνει και να εκτελεί το έργο του όπως έπρεπε για το καλό της ομάδας.

Ότι και να πούμε είναι λίγο, να είναι καλά εκεί που είναι και είναι καλό τέτοιους ανθρώπους να τους θυμόμαστε μια ζωή.

Για την σχέση του με τον Άρη είπε.

Η τελευταία εικόνα που είχα, ακόμα και τώρα που μίλησα με τον Βασίλη στο τηλέφωνο, και στα τελευταία του που ήτανε μου μιλούσε ακόμα για τον Άρη.

Δεν έχω λόγια, θα είναι για πάντα αθάνατος στις μνήμες μας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button