Ποδόσφαιρο
Πετράκης: «Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα σήμερα»
Τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναιτωλικού στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη.
Αναλυτικά: «Θέλω να πω ευχαριστώ στα παιδιά που μας βοηθάνε με την παρουσία τους. Η προσέγγιση στο πρώτο μέρος… Δεχτήκαμε δυο γκολ που προέκυψαν από λάθη δικά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω πως η εικόνα μας ήταν πολύ καλή.
Ο Άρης είχε ευκαιρίες, όπως είχαμε κι εμείς. Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα σήμερα. Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά. Ήταν δύσκολο ματς. Ο Άρης ήταν σε δύσκολη θέση. Θα μπορούσαμε στο δεύτερο μέρος να δεχτούμε κι άλλο γκολ, αλλά να πετύχουμε κι εμείς.»
Για τη συμμετοχή στα playoffs 5-8 είπε: «Όλα είναι ανοιχτά. Έχουμε δυο ματς. Να βάλουμε τα δυνατά μας και να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο.»




