Μπάσκετ

Περράκης: “Η ιστορία και ο κόσμος του θα κάνουν το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο”

Ο Μιχάλης Περράκης, αρχηγός του Λαυρίου, τόνισε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για την βαθμολογική ανάγκη της επικράτησης επί του Άρη στον αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο καθώς και την ανάγκη της ομάδας να “βρει ξανά τον εαυτό της”.

Όσα δημοσίευσε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Προερχόμαστε από μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι μας στη Λήμνο που δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από μια νίκη η οποία θα μας βοηθούσε να «σκαρφαλώσουμε» στη βαθμολογία και παράλληλα θα μας βοηθούσε ψυχολογικά.

Tο Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Άρη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις… εκτός από τη βαθμολογική ανάγκη για τη νίκη που έχει ο αντίπαλός μας, η ιστορία και ο κόσμος του θα κάνουν το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο.

Από την πλευρά μας θέλουμε να βρούμε πάλι τον καλό μας εαυτό, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να συνοδευτεί από μια μεγάλη νίκη. Οι τρεις νέοι ξένοι παίκτες μας δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας και το κλίμα -μέσα στην ομάδα- είναι εξαιρετικό.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Αν τα καταφέρουμε αυτά πιστεύω να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη «ανάσα» που τόσο χρειαζόμαστε”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button