Μπάσκετ

Περιστέρι: Ξεχώρισε ο Πάτον στο φιλικό με τον Κολοσσό – Με σημαντικές απουσίες οι Ροδίτες

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν Περιστέρι και Κολοσσός, χωρίς να κρατηθεί όμως σκορ λόγω των σημαντικών απουσιών για την ομάδα της Ρόδου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Περιστέρι:

«Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έδωσε το Περιστέρι Domino’s στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με αντίπαλο τον Κολοσσό, στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ.

Κι αυτό γιατί οι Ροδίτες παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες (δεν αγωνίστηκαν οι Άντριου Γκάουντλοκ, Οντίζ Τόνι και Φράνκις Οκόρο), γεγονός που οδήγησε τον Γιώργο Σιγάλα σε δοκιμές διαφόρων σχημάτων με τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιμνιάτης είδε τον Τζάστον Πάτον να πραγματοποιεί μια καλή εμφάνιση στον χρόνο που αγωνίστηκε, καθώς ήταν αποτελεσματικός επιθετικά, ενώ είχε σημαντική παρουσία στα ριμπάουντ. Επίσης πολύ καλός ήταν ο Στέλιος Πουλιανίτης, ο Τόμπιν Κάρμπερι και ο Τζόρτζ Πάπας.

Σταθερή αξία αμυντικά και με συνδρομή επιθετικά ήταν ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ενώ καλή παρουσία είχαν ο Βαγγέλης Ζούγρης και ο Νεοκλής Αβδάλας.

Ο προπονητής του Περιστερίου Domino’s Γιώργος Λιμνιάτης είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του μέσα από την προετοιμασία και να δει τους τομείς που απαιτείται βελτίωση, ώστε να εμφανιστούν οι «κυανοκίτρινοι» πανέτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button