Ποδόσφαιρο

Περισσότερο απειλητικός στα… εκτός

Ο Άρης “βγάζει” καλύτερη επιθετική εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία -εκτός του ότι έχει “μαζέψει” περισσότερους βαθμούς- σκοράρει πιο… συχνά σε σχέση με τα ματς στο “σπίτι” του

Η “βαριά” ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ένα ηχηρό “χαστούκι” για τον Άρη, ο οποίος… άμεσα θα πρέπει να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ. Αυτό το έκανε σαφές ο Άκης Μάντζιος κατά την ομιλία της Τρίτης και οι παίκτες καλούνται να “βάλουν” τον Άρη ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Προφανώς, το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι δύσκολο, αλλά μέχρι στιγμής οι “κίτρινοι” έχουν δείξει πως αποδίδουν καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια παρά στα εντός. “Μάζεψαν” 9 βαθμούς (σε 5 ματς) μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης, στο οποίο έχουν πάρει συνολικά 8 βαθμούς (σε 5 ματς) ενώ όσον αφορά το “αγκάθι” στον επιθετικό τομέα, πρόβλημα το οποίο έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τον Άρη την τρέχουσα σεζόν, το σύνολο του Μάντζιου είναι πιο παραγωγικό εκτός έδρας.

Έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα συνολικά πέντε παιχνίδια (σ.σ. μόνο κόντρα στον Ιωνικό δεν είχε σκοράρει ο Άρης) που έδωσε εκτός έδρας, πετυχαίνοντας συνολικά επτά τέρματα. Εντός έδρας ο Άρης έχει σκοράρει στα δύο από τα πέντε συνολικά παιχνίδια, πετυχαίνοντας συνολικά έξι τέρματα. 

Βέβαια, τα πέντε γκολ από τα έξι (εντός έδρας), ήταν αποτέλεσμα ενός αγώνα, εκείνου απέναντι στον Παναιτωλικό (νίκη με 5-2) και σε τρία ματς το σύνολο του Μάντζιου έμεινε στο… μηδέν (δίχως γκολ κόντρα σε ΟΦΗ, Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα). Ο Άρης, λοιπόν, δείχνει πιο απειλητικός επιθετικά εκτός έδρας, δεδομένου πως βρίσκει δίχτυα πιο… συχνά όταν παίζει μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης” παρά όταν παίζει στο “σπίτι” του. Αποστολή του, πλέον, να “τρυπήσει” την άμυνα του ΠΑΟΚ…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button